Глория да не чака зет! Дъщеря й Симона мечтае за „Евровизия“ и „Като две капки вода“

2130
17 Юни 2018, 11:22


С месеци закъснение дъщерята на Глория най-сетне потвърди слуховете за раздялата с гаджето й Симеон. При последната си медийна изява Симона Загорова призна, макар и с половин уста, че статута й е необвързана. Посветила се на музиката, която винаги щяла да бъде най-голямата й любов, научи HotArena.

„В момента не съм щастлива заради някаква любов с някой, а съм щастлива заради други работи. Така че не искам конкретно да казвам има ли, няма ли… Но не е това моето щастие в момента. Щастието е музиката и имам чувството, че винаги ще бъде най-голямото ми щастие“, отсича щерката на Глория.

Симона сподели и амбициите си, които надхвърлят пределите на България. Дъщерята на Глория, която доказа таланта си в „Гласът на България“, мечтае за възможността да се съревновава в музикален формат в чужбина. „Би ми било интересно докъде ще стигна“, сподели Симона. В професионален план мечтае още да участва в шоуто за имитации „Като две капки вода“, тъй като харесвала липсата на стрес и състезателен елемент и наблягането на забавлението. Другото й желание е да представя България на конкурса „Евровизия“: „Защо не? Много бих искала. За мен е много голяма мечта и си го пожелавам“. 

Симона с вълнение сподели впечатленията си от тазгодишните български участници, сред които е и Жана Бергендорф, колко много се възхитила от представянето им, както и от песента им „Кости“. Даже била учудена, че не били по-напред в класацията. Макар да се представя повече поп стил, Симона много харесва и фолка. Не само заради майка си Глория и баща си Илия Загоров. Допадат й парчета на актуалните певци в жанра, а най-много симпатизира на Азис. „Той е любимият ми фолк певец“, сподели Симона и призна, че много би искала да направи дует с него, както и със „Скандау“. Иначе плановете й за близкото бъдеще включват нови самостоятелни песни, както и албум, и съвместни изяви с майка й на големи сцени. Двете са се изявявали неведнъж заедно, даже имат общи концерти. С тях, категорична е Симона, доказали, че няма нищо невъзможно. Щастлива е, че на техните концерти винаги има много хора, а чувството, че са дошли специално заради тях, е най-ценно, пише "Уикенд". 

Симона винаги е демонстрирала силна мотивация за постигането на мечтите си, както и дисциплина за развиването и опазването на гласа си. Все пак признава, че не спазва абсолютно всички правила. „Не пия, не пуша толкова много… Не мога да отрека, че  пуша“, казва с усмивка Симона и допълва, че може би много певци пушат, защото им е забранено. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
преди 11 месеца
-6
Сега като е скъсала с гаджето си, това е златна възможност за нея. След като майка й е толкова популярна и с много контакти, може да я запознава с качествени и високопоставени мъже, тя не е малка все пак. Само не съм сигурна дали пушенето няма да увреди гласа й, може би трябва да спре.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xax
преди 11 месеца
0
Тя Глория на себе си не може да намери "качествен и високопоставен мъж" ко остава за щерката дето не е нищо впечатляващо.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени