Глория и младото й гадже на любовна ваканция в Испания

https://hotarena.net/laifstail/gloriia-i-mladoto-i-gadje-na-liubovna-vakanciia-v-ispaniia-2 HotArena.net
Глория и младото й гадже на любовна ваканция в Испания

Тези дни Глория го раздава „влюбена жена“ не само на сцената, но и в живота. Кралицата на поп-фолка е безумно щастлива с младото си гадже Добромир. Една от най-коментираните бг двойки използваха гергьовденската ваканция, за да се насладят на красотите на Испания.

 

В Мадрид Глория и приятелят й са се щракнали, сияещи от любов пред паметника на един от испанските крале, издават профилите им в социалните мрежи.

 

С това певицата разбива на пух и прах клюката, че двамата с Добромир са се разделили преди няколко месеца. Недостоверни се оказаха и слуховете, че неостаряващата красавица се изказала не особено ласкаво за гаджето си пред сръбско радио, твърдейки че Добромир цели пет години правил неуспешни опити да се сближи с нея.

 

Глория очевидно смята новото си гадже за „мъжа на живота си“, защото за сефте огласява своя романтична връзка. Досега за любовния живот на грандамата на попфолка не се знаеше почти нищо, освен за останалата в миналото връзка с бизнесмена Йордан Джермански, писа „България Днес“.

5 Коментара

Вая

преди 11 месеца

Пак пишете глупости. До сега за любовния и живот не се знаело нищо и не оглавявала до сега връзки. Всичките и връзки са известни и оглавени… Илия Загоров, дългогодишен партньор и баща на детето и. Георги Илиев, отново дългогодишна връзка , известна в публичното пространство, всички знаят за тази връзка и са ги виждали къде ли не заедно по заведения и по цяла София и България. После с онзи Джеремански, пак си обяви връзката и дори си постваше снимки в социалните мрежи, и сега с новата и връзка пак не крие и показва човека.

Коментирай

hhhhhhh

преди 11 месеца

Тоя като дъни дъртата путка, слага ли ѝ лубрикант?

Коментирай

Румяна Великова

преди 11 месеца

Да спре да се излага тая чалгарка

Коментирай

То е ясно

преди 11 месеца

Лелчето плаща.

Коментирай

абе,

преди 11 месеца

Досега е .....една дума.Научете го този правопис,не се излагайте!.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.