Госпожицата плачела под маската! Виктория Георгиева откровено за участието си в риалитито

06 Декември 2021, 14:00


Много тъга и сълзи крила под маската на Госпожицата Виктория Георгиева, която заслужено спечели първо място в „Маскираният певец". Тя остана неразкрита до последно, а само Марта Вачкова успя да я разпознае. Талантливата певица, която представи България на миналото издание на „Евровизия", успя да впечатли и развълнува публиката с всяка своя поява на сцената.

 

„Искам много да благодаря на всички ви за подкрепата! Победата е и ваша! Госпожицата получи хиляди мили коментари и именно те ме караха през последните три месеца дa бъда още по-уверена в себе си и да продължавам смело напред! Беше наистина незабравимо и забавно преживяване, което не мога да сравня с нищо друго. Очаквайте много нови изненади от мен! Обичам ви!", сподели Вики минути след финала на музикалното риалити.

 

Под маската Вики е криела и много тъга заради трудни моменти, които преживява през последните месеци. Тя разкрива, че е имало дни, в които, докато чака да излезе на сцената, е плакала неутешимо сама в съблекалнята.

 

Виктория разкрива, че семейството й преминава през изключително тежък момент заради сериозно заболяване на баща й. Продължават да се борят, не губят надежда и се надяват нещата да се преобърнат. Ще опитат лечение в чужбина и ще направят всичко възможно да подобрят състоянието му. Певицата претърпява и сериозно разочарование от приятелите си.

 

Признава, че след участието й в Евровизия голяма част от тях се отдръпват от нея. Въпреки това тя получи купища комплименти заради представянето и в ролята на Госпожицата. Пръв я поздрави Кристиан Костов, който е огромен фен на творчеството й. Участничката от „Х Фактор“ Йоана Димитрова също остава зашеметена от представянето на Вики, пише „България Днес“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени