Григор запозна Лолита с родителите си (Майка му във възторг от рускинята, прие я за снаха - Фото)

https://hotarena.net/laifstail/grigor-zapochna-lolita-s-roditelite-si HotArena.net
Григор запозна Лолита с родителите си (Майка му във възторг от рускинята, прие я за снаха - Фото)

Най-добрият български тенисист в историята Григор Димитров навърши 30 години, узна HotArena.

По този повод той се завърна у нас и отпразнува своя юбилей в родния си град Хасково, а заедно с него е и приятелката му - рускинята Лолита Османова.

 

Димитров изненада мнозина с решението си да се прибере за няколко дни, а след като пристигна в събота, направи тренировка с баща си Димитър Господинов на кортовете, на които е проходил в спорта. Гришо говори и пред журналистите и беше в отлично настроение.

 

За Лолита Османова, която е заедно с Григор от миналата година, това е първо посещение в България. Дъщерята на милиардера Елдер Османов беше в компанията на майката на Гришо Мария по време на тренировката и двете показаха много добри отношения.



Османова говори и пред репортерите. \"Тук съм от един ден и мога да кажа, че е чудесно, дори невероятно. Това място е важно за него. Радвам се, че сме тук\", каза рускинята.


\"Последните няколко седмици бяха доста трудни за мен. Тренирах много и мачовете не се случваха по начина, който исках. Това е тенисът. Мисля че играя добър тенис\", призна самият Григор при пристигането си в България. \"Хасково е много специално място за мен. Всеки път, когато се прибирам, изпитвам доста особени чувства. Не исках никъде другаде да си празнувам рождения ден, освен тук. Може би това не беше част от плана, но след отпадането от Рим усетих, че мога да го направя\", допълни той, пише България днес.

9 Коментара

Фигаро

преди 2 години

Е има си хас милиардерска щерка на криво да посрешне…

Коментирай

Е какво да прави

преди 2 години

Тя майка му колко е приемала за снахи досега ...;))) и още колко ще приеме ... Не ги мислете. Гришо сега стана на 30, следващите 10 г. няма да мисли за женене и бебета . Още колко ще овършеее

Коментирай

Наталия

преди 2 години

Той е абсолютно бездарен и не виждам какво е намерила в него една милиардерска дъщеря. Просто не си допадат. Тя има много повече пари от него а това с тениса може да е просто хоби. Никой сериозен мъж не гони топки по някакъв корт, детинско ми е.

Коментирай

Dayana

преди 2 години

В какъв пък възторг е толкова? След купища операции не мяза пак на нищо тая, съвсем обикновено девойче.

Коментирай

Ъм

преди 2 години

тази ми е много гнусна,само като я гледам на снимка даже ме е гнус,изглежда нечистоплътна,ако ще да е милионерска дъщеря.Някои неща с пари не се купуват.

Коментирай

а какви са твойте таланти ?????

преди 2 години

питам щото явно ги разбираш нещата!

Коментирай

Рики

преди 2 години

Каква грозница за жалост и парите на са и помогнали. Този селянин все такива ги намира разхождаше онази минала през 100 ръце стара маймуна години на ред. Сега пък този мравояд

Коментирай

Наталия

преди 2 години

Имам достатъчно много таланти и ум, за да не ми се налага да се обяснявам на теб. И не го казвам аз, а много хора са ми казвали че съм талантлива. Да удряш топка и да тичаш из корта не е талант.

Коментирай

оле мале

преди 2 години

Абе ти може и да имаш "достатъчно много таланти и ум", ама явно не са баш достатъчно, щом не ти достигат да се усетиш отстрани каква нелепа смешка си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.