Христо Стоичков открива футболната академия на Благо

292
02 Юни 2020, 12:28


Христо Стоичков е потвърдил, че ще присъства на официалното откриване на футболната академия на бившия му възпитаник в националния отбор Благо Георгиев, разбра HotArena.


Събитието е планирано за 14 септември. "Г-н Стоичков ми потвърди, че ще уважи откриването. Разбира се, надявам се, до тогава ситуацията по света с коронавируса да се нормализира и полетите да бъдат възобновени, за да може да пристигне от САЩ. Няма как да не поканя и нашия премиер г-н Борисов - знаете, че той много обича спорта и футбола, и се надявам да откликне на моята покана", призна пред ПИК TV Георгиев.


Бившият полузащитник стана първият от своето поколение в националния отбор, който сформира собствена школа за млади дарования. Тя се помещава в спортния комплекс на територията на Висшето строително училище "Любен Каравелов" в София.


"Ректорът проф. Борислав Борисов много ни съдейства, за което му благодаря. Всеки е тръгнал от някъде, от нищото, а някои са стигнали до въхровете. Аз съм започнал от площадките по училищата и детските градини. Сега искам да подам ръка на малките да тренират при супер условия. В България има много таланти. Надявам се децата от моята школа да станат много по-добри от мен", добави още Георгиев.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени