И Гала става баба! Вижте как Мари и синът на Джуджи сюрпризираха водещата

10 Януари 2021, 09:56


Гала може да стане баба в най-близко време, шушука се в Нова телевизия. Дъщерята на водещата – Мари, вече планира бебе заедно със сина на Джуджи – Константин, с когото живее повече от две години. За Новата година двамата си направиха една и съща татуировка – малко бебешко краче, дочу HotArena.

Според слуховете, младата двойка не е избрала случайно татуировка във формата на детско краче. Известно е, че това е символ на зараждащия се живот и на бъдещ наследник, какъвто влюбените планират да създадат през 2021 г. Гала е била първата, на която Мари е изпратила снимка с новото си „украшение”. Звездата била очарована, когато го е видяла, твърдят запознати. След Мари тя години наред мечтаела да второ дете – този път от любимия си Стефан. Той обаче сам призна преди години, че единственото условие, което поставил пред водещата, за да бъдат заедно, било да нямат повече деца. По този начин в името на голямата си любов звездата от „На кафе” се отказала от най-голямата си мечта – да има още едно дете. След като обаче Мари пораснала, тя започнала да мечтае за дните, в които ще се радва на внуче. Преди дни нейната сватя Деляна Маринова – Джуджи, разкри в тв интервю, че двете с Гала били категорични пред децата си, че няма да им гледат бебетата. Но запознати твърдят, че водещата на „На кафе” давала мило и драго за удоволствие да дундурка бъдещия наследник на младата Мари, пише Уикенд.

Момичето и приятелят й Константин са заедно от деца, макар че във връзката им не винаги нещата са вървели по мед и масло. През годините те са се разделяли няколко пъти, но това само им помогнало да осъзнаят, че не могат един без друг. Те решиха да заживеят под общ покрив преди две години и половина, така че вече се познават достатъчно добре, за да могат да планират създаване на собствено потомство. През март Мари ще стане на 24 години. Точно на такава възраст е била и Гала, когато я е родила.
Наскоро Джуджи разкри, че младите мечтаят да встъпят официално в брак. Кога обаче ще стане това, зависи до голяма степен от развитието на пандемията. Те искали пищна и весела сватба с танци и много гости, каквато в момента е невъзможно да направят. Затова смятали да изчакат по-благоприятни дни. Не е изключено бебето да се появи преди да са вдигнали сватбата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
E
преди 2 години
-3
Баба Гала след месец навършва 54 години и е време да дондурка внуче. Едно време жените ги пенсионираха на 55 години, но тази бабичка ще я държат на екран до де е жива. Няма отърване.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
поредната баластра.....
преди 2 години
-3
Марито освен да приносе с естесвен прираст за друго за сега не дава заявка...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени