Явор от „Ол инклузив” станал баща като студент

18 Април 2021, 15:00


Юлиян Малинов, който зрителите на Нова тв всеки петък гледат в сериала „Ол инклузив”, е доста различен от героя си - ски инструкторът Явор, първата любов на Елена Сиромашка.

В живота актьорът, познат и като служител на ДАНС в поредицата „Отдел издирване”, отдавна е прозрял коя е дамата на сърцето му. Любовта на Юлиян и колежката му Гергана Данданова от Театър „Българска Армия” започва в НАТФИЗ, макар че двамата се познават още от гимназията. Днес актьорите имат двама сина тинейджъри. Големият е на 17 години, а малкият - на 14.

„Нашият път наистина върви заедно от много години”, споделял е Юлиян. С Гергана се познават още от гимназията. След това двамата били заедно и в Театралната студия на Бончо Урумов, но пак ги свързвало само приятелство. Е, вече били и бъдещи колеги актьори. По-късно, животът ги събрал даже в един клас в НАТФИЗ, този на проф. Пламен Марков. И това съвпадение не им повлияло да се погледнат по друг начин. Случило се чак в края на първи курс, когато отишли с професора си да работят по пиеса в Сливен. И тогава Юлиян обичал да се шегува, като прави номера на другарите си, както днес спретва за колегите си в Театър „София”, заради което му казват Малинката Номера. След една такава шега в Сливен, Гергана се обидила и не му говорела цяла седмица. Той пък започнал да се влюбва в нея.

„Затворих се в гардероба в стаята й”, разказвал е актьора. Идеята била да изскочи, когато тя влезе и да я изплаши. Техен колега подготвил нещата, като преди номера му разказвал на актрисата страшни истории. Всички спели в театъра в Сливен, така че обстановката предразполагала въображението. Гергана обаче не се подала на страхотиите, които колегата й разказвал, и спокойно си влязла в стаята. Тогава Юлиян, който е толкова отдаден на номерата си, че прекарал цели два часа в гардероба, изскочил и така я стреснал, че Гергана хукнала из театъра с писъци. Скоро след като спряла да крещи, уплахата преминала в обида. Спряла да му говори. През следващата седмица, в която не му казала и дума, Юлиян започнал да я гледа по друг начин. Вече в София, двамата пак се събрали, този път на купон. Там се целунали за първи път. Започнали да излизат и не след дълго вече било ясно, че приятелството им отстъпва пред любовта. За Гергана това също се случило постепенно. В трети курс актрисата забременяла. След като завършили, Юлиян и Гергана и големият им син прекарали четири години в Стара Загора. Бабите много помагали, но вече в друг град актьорите разчитали повече на колегите си. Докато играели на сцената, те гледали големия им син. Най-често бавачка била шивачката на театъра в Стара Загора.

Юлиян Малинов и Гергана Данданова винаги са се справяли блестящо като родители на двама сина, както в професията. В задружното семейство измислят какви ли не общи занимания, цари смях и веселие, дори в пандемията. Наскоро актьора сподели при своя медийна изява, че със синовете му играят компютърни игри и спортуват. За целта направил малък фитнес. Последно взел гребен тренажор. Вкъщи имат още щанги и тежести. Спортът не просто е сред любимите му общи занимания със синовете му, а и начин да се поддържа във форма и заради професията си. Юлиян е тренирал карате и айкидо още като ученик, което днес му е от полза, ако такива умения са нужни за някоя роля. Той продължава да учи, но винаги търси нови неща, различни от професията му. Наумява си, например, че трябва да се научи да жонглира и да ходи на ръце. Чете различна литература. Сред последните му увлечения е визуалната психодиагностика. Ходи да стреля на стрелбище или с еърсофт оръжия. Даже мислел да вземе разрешително за оръжия, но го отложил при първия локдаун. В пандемията Юлиян заложил повече на спорта вкъщи. Най-често актьорът и синовете му тренират на боксовата круша. И такава имат в дома си, писа Уикенд.

Семейството обича и да пътува и често си организира излети. Тръгват на път спонтанно, след като е станало дума да посетят някоя забележителност у нас.
„Трябва да се чувстваш добре с човека до теб, да има какво да си кажете”, издава Юлиян тайната на щастливия си брак с Гергана. Двамата успешно съчетават любовта, семейството и професията. Споделят и обичта към театъра. При това не просто на думи. Юлиян трябвало да участва още в първи сезон на „Ол инклузив”, но имал доста представления и репетиции и нямало как да приеме поканата за снимки. „Имам колеги, които напуснаха театрите си, за да могат повече да снимат. Аз си обичам и театъра, обичам и киното, но е най-добре да се съчетават”, казва Явор от „О инклузив”.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени