Юристът Антон Станков: За Диана едно „прощавай“ ще е достатъчно!

https://hotarena.net/laifstail/iuristat-anton-stankov-za-diana-edno-proshtavai-shte-e-dostatachno HotArena.net
Юристът Антон Станков: За Диана едно „прощавай“ ще е достатъчно!

 Ще обжалваме, моята клиентка има травма на главата, каза адвокатът на актрисата

\"Отказът от образуване на досъдебно производство означава, че прокуратурата не е намерила основание за такова.\" Това каза за \"България Днес\" бившият правосъден министър Антон Станков по повод постановлението на прокурора от Софийската районна прокуратура (СРП) Иво Боев, с което той отказва да бъде образувано досъдебно производство за побоя над актрисата Диана Димитрова. Преди два дни Димитрова качи в профила си във фейсбук факсимиле на постановлението.


 

\"Фактите обаче, които са изложени и които са направени по някакъв начин с разпит на свидетели, с експертиза, могат да бъдат интерпретирани и по друг начин\", добавя Станков.

 

\"Антон
Антон Станков е готов да обжалва постановлението на СРП

 

\"За мен странното е, че основният тон в това постановление е \"хулиганството\" - когато се нарушава демонстративно публичният ред. В нашия случай не става изобщо дума за това. Пак ви казвам - въпрос на интерпретация е\", пояснява адвокатът на актрисата, която твърди, че е бита.

\"Не мога да коментирам повече, така е преценил прокурорът, такова решение е взел. Подписал се е, стои с името си... Той си знае защо го е направил. Има си ред в закона\", каза още ексшефът на правосъдното ведомство.


Станков не пожела да каже дали по случая има нови обстоятелства, които ще използва за обжалване на постановлението на СРП.

 

\"Диана
Диана Димитрова нарече България \"хулиганска държава\"

4 Коментара

стрико Гошо

преди 1 година

Първо, няма какво да обжалвате, тъй като нямате заведен иск, а прокуратурата се самосезира по публикациите на тая впиянчена кукувица. И второ, най-искрено се надявам браточката с жълтите зъби, Юлиян Вергов, да ви тресне едно дело за клевета и да ви осъди.

Коментирай

аз

преди 1 година

не е лошо тоя ти ми адвокат поне да си купи едно свястно сако дето се закопчава..ще се пръсне с това--а и жена има-не го ли поглежда как изгледжда..уж адвокат с име...

Коментирай

Ники

преди 1 година

Брат този ще спори сакото. Копчето всеки момент, ще хвръкне!

Коментирай

това

преди 1 година

това че е адвокат не го прави с нищо по умен от всеки един средно статистически българин...при това с жена и любовница*ама явно всяка гледа портмонето и за копчето на сакото времето не им достига...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.