Иван ще пее на One Love Tour

672
29 Юни 2018, 12:04


Продуцентът Иван Христов се оказа голямата изненада на фестивала One Love Tour.

 

Това разкри не кой да е, а самия Андрей в свое телевизионно интервю. Тази събота в Южния парк, Иван за първи път ще демонстрира своя певчески талант пред голяма публика. Продуцентът на „Фермата“ усилено репетира своето представяне, но Андрей категорично отказа да разкрие, кои песни ще изпълни неговия приятел. Имайки  предвид, че един от любимите артисти на Иван е голямата звезда на One Love  Tour – Васил Найденов, няма да се изненадаме  ако е някоя негова песен.

 

Като нищо, може да се окаже, че двамата ще изпълнят и нещо заедно. Засега няма яснота, в коя част на музикалната програмата, на фестивала ще се включи Иван, но определено ще го видим на Арената на "Фермата". Седмици, преди старта на новия сезон на шоуто, то буквално ще оживее пред феновете си. За първи път хора, извън предаването, ще имат възможността да изпробват на живо автентичните битки за елиминация и имунитет. Това ще се случи на Арената за дуели, която ще бъде изградена в Южния парк.

 

Феновете на „Фермата”  ще покажат своите умения за рязане на греди с трион, цепене на трупи с брадва, стреляне с лък и много други. Те ще имат възможност да премерят силите си с емблематични участници от трите сезона на шоуто. Специални гости на Арената от трети сезон ще бъдат: Горския от Самоков Станислав Ласкин и македонката Диана Миличевич, Силвия и Юлия от втори, както и Симеон Найденов, майора Веселин Василев, Моника Мънкова и Мария Уайт от първото му издание. Всеки желаещ може да изпробва силите си в дуелите, напълно безплатно още от 10 ч. сутринта на 30 юни. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени