Ивана стана работодател на бившия си

06 Август 2021, 13:12


Звездата на фолка Ивана е взела на работа в бившия съпруг Валентин Димитров, научи HotArena.

Дъщеря им Теодора, която се занимава с режисурата на последните проекти на майка си, препоръчала татко си като известен майстор в родния Айтос.

„Много хора са "замесени", за да се случват тези концерти, но да, в основата на цялата идея беше дъщеря ми Теодора. Сценарият, постановката и режисурата са изцяло нейни. На госпожица Димитрова не й е скучно с такава майка, но нека трупа опит и да изгражда характер на терен. Да си поскъса нервите с артисти като мен - капризни, променливи, изискващи и импровизиращи на мига, след това с другите ще й е вече лесно. Ха-ха, включи се даже в изработването на декорите, като ангажира изцяло баща си - Валентин, ходиха да купуват материали, сглобяваха, разглобяваха…Абе, оправна е“, казва Ивана.

Тя се развежда с бащата на дъщеря си още преди да стане известна. Конфликтът  между двамата започва с раждането на Теодора. Ивана кръщава Теодора на баща си, без да иска мнението на Валентин. Той пък от своя страна не отива да ги вземе от родилното. После се сдобрили, но нещо във връзката им се счупило, писа Телеграф.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени