Иво Димчев: Емили и компания да отиват „на топло“!

https://hotarena.net/laifstail/ivo-dimchev-emili-i-kompaniia-da-otivat-na-toplo HotArena.net
Иво Димчев: Емили и компания да отиват „на топло“!

„Има закони, които трябва да се спазват. Не познавам Емили с тротинетката и другите, чух за случилото се“, коментира ексцентричният артист Иво Димчев по повод гаврата на тримата герои в социалните мрежи и сподели още: „В детството си съм бил тормозен от всякакви прости и агресивни хора. Тогава нямаше записващи устройства, интернет и не можеше човек да се предпази. Днес всичко е ясно. И тези хора трябва да поемат отговорността за действията си“.

Той е категоричен, че ако се налага, може и да полежат малко на топло и това няма да им се отрази зле, пише България Днес. „Пожелавам им проникновение зад решетките“, допълва още Иво.  

3 Коментара

Тони

преди 1 година

Айдееее другия мутант се появи пак на сцената Всичките на един кораб и посока Антарктида Това вече ще е новина

Коментирай

Рая

преди 1 година

Не разбра ли, че като дете също е бил тормозен? И не го наричай "мутант", той е автентичен, огромен талант, а не "мутант". Светът знае името му, а твоето?

Коментирай

Тони

преди 1 година

Е да де....автентичен световно известен мутант А ти коя си ????Подсети ме???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.