Иво Димчев точи лиги по колега: Криско е най-красивият български певец!

29 Април 2022, 11:56


В това е категоричен Иво Димчев, който се оказва огромен фен не само на творчеството на рапъра, но и на външността му. Подобно на хиляди родни тинейджърки и Димчев е хвърлил око на колегата си. Той изрази пристрастието си пред своите последователи в инстаграм.


"Според мен от мъжете Криско е най-красивият български певец. Толкова е фин. Перфектен е!", сподели в емоционалното си излияние Димчев, който никога не е крил пристрастията си към силния пол. Талантливият алтернативен творец определи Криско като божество.

 

Криско дори не подозира за пристрастията на Иво Димчев

Криско дори не подозира за пристрастията на Иво Димчев


За момента няма яснота дали това са само закачки, или Димчев ще потърси среща с Криско. Самият рапър подмина с мълчанието суперлативите от страна на колегата си. Габровецът прави всичко, до което се докосне, хит и в последното десетилетие нонстоп е на музикалния връх. Сега Криско отново ще зарадва феновете на рап музиката, като ще загърби чалгата.

"Последните две години се отдадох на експерименти, повечето от които дадоха страхотни резултати и се превърнаха в песни, които пеят стотици хора в клубовете. Винаги ще продължавам да правя неочаквани проекти, колаборации и ще нося "новото", но сега е време да се завърна при това, с което започнах. 100% рап. Очаквайте "Бяла роза" - анонсира Криско в социалната мрежа, писа "България Днес".

Парчето е в колаборация с Боро Първи и е дългоочаквано. От своя страна Иво Димчев обяви, че прави две нови песни, но в чалга стил. Двамата явно си разменят ролите за кратко. Песните на Димчев отново са по негов текст и музика, едната от тях е с изключително палаво заглавие, а другата се казва "Райна Кабаиванска". Макар да обещава да са в изцяло чалга стил, почитателите на Иво очакват с нетърпение поредната му доза нестандартни хитове.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени