Изгониха Христина Балинска от Би Ти Ви заради конфликт с Натали Трифонова! Синоптичката вече работи в БНТ

13 Октомври 2019, 15:00


Дългогодишната водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви Христина Балинска вече е на работа в БНТ1. В началото на годината ветеранката, която в продължение на 18 години съобщаваше какво ще бъде времето, остана без работа, научи HotArena.  

Най-възрастната синоптичка в екипа на частната телевизия сама подала молба за напускане, след като й съобщили, че рейтингът й е отчайващо нисък. Гледаемостта на прогнозата, когато на малкия екран се появявало дългокракото изкушение Натали Трифонова била доста по-висока и Христина предпочела да си тръгне сама, за да не бъде уволнена. Трифонова се появи в екипа на Би Ти Ви по заместване, след като Станислава Цалова роди второто си дете и излезе в отпуск по майчинство. След като се върнала отново на работа, проблемът с многото синоптици в екипа назрял. И така за ветеранката Балинска не останало място.

Докато бе в Би Ти Ви Христина всяка сутрин ставала преди 5 часа, за да подготви прогнозата за времето, а вечер стоеше до късно в телевизията. Дълги години възрастта на синоптичката, родена на 28 август 1966 г. бе обвита в мистерия. Заради младите си колежки, 53-годишната блондинка полагаше огромни усилия, за да изглежда по-свежо на екран. Балинска започнала да се облича по-младежки, да полага повече грижи за външния си вид. Тя изпитвала ужас, че може да се раздели с поста си. Недоумявала какво толкова харесват зрителите на колоритния Емо Чолаков и се дразнела от високия му рейтинг. В началото на годината любимецът на зрителите изненадващо напусна, за да работи на столичното летище. Според мълвата, която циркулира в телевизията, причина за напускането на Емо бил конфликтът му с Балинска. Тя се сърдела, че е дипломиран метеоролог и имала с 5 години по-голям стаж от Чолаков, а той й се водел началник. Христина не одобрявала по-разчупения му начин на водене и шегаджийските му прогнози.

След всеки негов гаф Балинска му правела остри забалежки, макар че и самата тя имаше издънки. Преди няколко години и двамата се сдобиха със „Златен скункс” от „Господари на ефира” заради технически грешки в градусите в две поредни недели. През януари, когато в най-топлите дни градусите достигат до 7-8, мониторът зад нея показваше цели 47 градуса. Вместо прогнозата на Емо, екипът пусна повторение на стара прогноза на Христина, пише Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пфф
преди 2 години
-3
Стига сте го превъзнасяли този динозавър! Нито е хубава, нито форми има, а само едни крака и една рядка коса! Да не говорим що за парцал (като майка си) е! Тя ли си ги поръчва тези прехвалени статии?!?! Смешна история...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 2 години
-2
Изгони професионалиста, вземи курвора!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еми
преди 2 години
-2
Как ще уволниш дългогодишен синоптик с образование заради някаква зъбата проста кранта нямаща представа къде се намира трябва да се забрани хора без нужното образование да казват времето и нова има боклуци и едно с раздалечени очи мязащо на извънземно къдравелка рижава и всякаква гняс
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лила
преди 2 години
-4
Емо си е кулоритен, спор по този въпрос няма и зрителите го харесваха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени