Изритани от телевизията водещи въртят свой бизнес: Пейо пощальона има кръчма в Скопие, Наталия Симеонова озвучава книги, Венета Райкова стана писателка…

09 Май 2020, 12:36


„Море от любов”, „Имаш поща”, „Искрено и лично”, „Горчиво”, „Горещо”, „Невада”, „Треска за злато”.  Тези предавания само до преди десетина години пълниха родния ефир на мястото на днешните риалити  формати. С лицата на водещите им българинът лягаш и ставаш и пред малкия екран, но къде са всичките сега?

Наталия Симеонова е събрала толкова двойки в ефира на „Море от любов”, че дори статистиката на НСИ доказва влиянието й върху положителния прираст на българското народонаселение.  След като предаването падна от екран Симеонова в продължение на няколко години живееше безоблачно и без особени затруднения от липсата на ангажиментите си към телевизията. След раздялата й с Денис Ризов Наталия така и не се върна към телевизията. Днес тя се занимава с доста и разнообразни неща, като едно от тях е да озвучава книги. Затоплянето на отношенията й със Стенли с който имаха бурна връзка на младини , записа името на Натали в кредита на новия му албум „Чужди тела”. Тя написа три текста за тавата.

„Треска за злато” забавляваш три пъти на ден в ефира на btv и още един четвърти пълнеше с гафове вечерно предаване  „Господари на ефира”  в продължение на пет години от 2002 до 2007 година. Водещият Иво Танев раздаваше ежедневни печалби много преди Захари Бахаров да го прави в Националната лотария.  Бързо зрителят забрави поп-фолк кариерата на Танев и му сложи емблемата ТВ водещ. По-късно той стана лице на предаването „Стани милионер”, след това беше ко-водещ но „Сблъсък” през 2013 година. В крайна сметка се отдаде на собствения си бизнес и разработи една доста успешна партия агенция, с която прави купони по желание на клиента, сватби, кръщенета и така нататък. От време на време се връща на екран да напомня на себе си. Беше участник в „Като две капки вода” и „Вип Брадър”.

Най-известният пощальон в държавата Пейо Филипов дълги години разнасяше писма в предаването „Имаш поща” поща.  През 2005 година той заряза музикалната си кариера, заради която пътуваше и пееше по корабите в продължение на четири до осем месеца и се установи в родината, за да снима „Имаш поща”. След като предаването падна от екран бе ко-водещ в „На кафе”. През 2012 година направиха втори опит да рестартират „Имаш поща”, но в крайна сметка Пейо окончателно се  отказва телевизията и се пренасочи към ресторантьорския бизнес. Разработил е успешен пиано бар, като преди няколко години излезе от рамките на България и направи заведение в Скопие. През всички тези години обаче Филипов не спира да пее и записва музика, дори готви нов албум.

Първият шоумен в държавата - това е Къци Вапцаров. Избраха го за първи водещ на „Невада”, което се излъчваше по БНТ. Предаването продължава да се излъчва дълги години. После Къци направи „Риск печели, риск губи”. Портфолиото му на продуцент и водещ включва предаванията „Горчиво”, „Любовни игри” и „Кой е по-по-най”. Последното даде име на страничния му бизнес с частна детска градина, която въртеше в продължение на дълги години.  След 20013-а Къци се превърна в дежурен реалити участник. Досега е мерил сили във „ВИП Брадър”, „Като две капки вода” и „Маскирания певец”.

Надали има човек който да не помни Албена Вулева като момиче на късмета при Къци Вапцаров. По-скоро блондинката се наби като трън в петата с предаването „Сигнално жълто”, в което развяваше кирливите ризи на звездите. След свалянето на предаването тя влиза няколко пъти във „ВИП Брадър”, а с личния си живот даде хляб на клюкарите, като ту сменяше религията си, ставаше врачка и какво ли още не. Миналото лято отиде в Кипър на гурбет, като работила в местен хотел.

Днес Герасим Георгиев-Геро е един от бисерите столичната централна корона. Любимец на зрителите не само в театралните зали, но и на малкия екран като водещ на „Господари на ефира” и част от комедийния сериал „Полицаите от края на града”, Геро участва и редица игрални филми. Звездата на актьора изгря като водещ на предаването за младоженци „Горчиво”, което беше в ефир от 2006 до 2008 година. Предаването беше забавно, но големият плюс от свалянето му бе, че тласна кариерата на талантливия Герасим, който се развихри и направи страхотни роли в Сатиричния театър.

Венета Райкова направи бляскава кариера като автор и водещ на първия телевизионен таблоид „Горещо”.  Водеше предаването в продължение на 10 години, но въпреки големия рейтинг то изчезна през 2014 година.От няколко години е Райкова е водеща на предаването „Папараци” . Русата амбиция прописа и книги, а резултатът бе шокиращи. Венета се оказа сред най-четените български автори и дори през 2018 година получи грамота за това от Столичната библиотека, като нареди името си до Георги Господинов. Само за първата година – 2016-,а произве три романа, до днес вече са общо седем.

Миглена Ангелова записа името си в историята на българската телевизия с големи червени букви – цветът, в който задължително се обличаш за ефира на „Искрено и лично”. Предаването се излъчва в ефира на bTV 10 години. Там е  лидер в часовия си пояс. През 2008 предаването се мести в Нова, а след кратка пауза го приютява TV7. И така до трагичната 2014-а, когато телевизията фалира. През годините Ангелова написа няколко книги. От няколко месеца отново е на гребена на вълната и се готви да възроди „Искрено и лично”, този път обаче в мрежата. Тя е готова да стане влогър в Ютуб, за да е независима от телевизиите, пише „Телеграф”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До това под мен
преди 2 години
0
По прост коментар не съм чел! Отгледани от един родител?!!! Не можели да имат семейства!!!!!!!ха ха! Много си зле! Ти явно от маймуни си гледано! Боклук!Много достойни хора са отгледани с много любов , и много деца са изперкали отгледани в атаки семейства с двама!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
truthhurts
преди 2 години
-4
тука правите реклама на хора отгледани от един родител дето няма как да саздадат нормални семеиства и нормални връзки понеже не знаят какво е нормално семейство!!! По принцип само боклуците имат нужда от реклама и са вървежни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
truthhurts
преди 2 години
-5
тука правите реклама на хора отгледани от един родител дето няма как да саздадат нормални семеиства и нормални връзки понеже не знаят какво е нормално семейство!!! По принцип само боклуците имат нужда от реклама и са вървежни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анна
преди 2 години
0
Наталия Симеонова има свое папа денонощно място в българския ефир. Къци Вапцаров никога не премина границата към пошлостта Миглена и Венета се вкопчиха в една среда, подобна на мавтолитета им и тя им подхранва самочувствшето, но това не е следата, кжято уважавам. Геро направо ще го прескоча, за Пощальона се радвам. Да му е на късмет.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 2 години
-1
Само Къци Вапцаров и Наталия Симеонова са стойностни хора.Геро водеше глуповато предаване.Останалите нямат никакво обществено значение.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени