Източник на HotArena сензационно след ВИДЕОТО на Андреа: Кобрата се срамува от майката на децата си! Преследва и обича Андреа, предложи й брак, а на рождения й ден цъфна с ... (СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/iztochnik-na-hotarena-senzacionno-sled-videoto-na-andrea-kobrata-se-sramuva-ot-maikata-na-decata-si-presledva-i-obicha-andrea-predloji-i-brak-a-na-rojdeniia-i-den-cafna-s HotArena.net
Източник на HotArena сензационно след ВИДЕОТО на Андреа: Кобрата се срамува от майката на децата си! Преследва и обича Андреа, предложи й брак, а на рождения й ден цъфна с ... (СНИМКИ)

Тази сутрин Андреа избухна с аудиоклип, в който е замесено името на новата жена на Кубрат Пулев - Розали Петрова, която е майка на дъщеря му Христина и сина му Спартак.

По този повод HotArena се поразрови в историята и от свои сигурни източници узна, че драмите около Андреа и Кубрат не са приключили, въпреки че боксьорът вече има две деца от друга жена.

„Пулев не позволява на Андреа да има нов мъж до себе си и да продължи без него напред. Кобрата плаши всички с бой“, разкрива нашият източник.

През януари, дни преди да се роди първото му дете Пулев е отишъл непоканен на рождения ден на Андреа и е подарил гривна за 12 000 евро (виж заглавната снимка).  

През цялото това време Пулев е споделял на Андреа, че обича само нея и иска деца от нея, независимо, че вече има две от въпросната Розали. Пред свои близки Кобрата казал, че с първото дете тя е забременяла, след като е пробила презерватива.

„Кобрата се кълне в Бог, че при първа възможност иска да се отърве от Розали и да се ожени за Андреа и двамата да имат свои деца“, издава източникът ни.

Явно на Андреа й е дошло до гуша от постоянния тормоз и е била принудена да пусне звуковия файл,   в който разговаря с жената на бившия любовник на въпросната Розали. Ирена Драгиева твърди, че мъжът й е починал заради Розали, с който били любовници в продължение на 8 години. Записът на разговора между Андреа и Ирена е от 2020 година, мъжът й Ненчо е починал през 2016 г., а се е любел с настоящата на Кобрата от 2008 година, когато е била на 18 години.


Андреа е била сплашвана от Розали, която върти сделки за покупко-продажба на имоти. Най-вероятно именно брюнетката ще строи сграда на общинския парцел във вилна зона „Киноцентъра“ между \"Драгалевци\" и \"Бояна\", който Кобрата купи на доста изгодна цена.

Преди да омае Кобрата, Петрова е била трета страна и в друг подобен триъгълник. Преди много години 33-годишната собственичка на агенция за недвижими имоти \"Родекс Естейт\" е имала отношения с Ненчо Драгиев - един от съсобствениците на столичния търговски център \"Галакси\". Това е видно от официална информация, която е на разположение в Търговския регистър.

 

52 Коментара

...

преди 1 година

Не се знае вече кое е истина, кое не ...но как се срамуваш и правиш второ дете .Това не го разбирам .Ако се обичат все още дано се вземат и са щастливи ...но едва ли майката на двете му деца ще ги остави намира толкова лесно.Все пак 2 му е родила...дано се случи най доброто за всички

Коментирай

5543

преди 1 година

Абе как така се срамува и и прави 2 деца.Добре да предположим, че първото е станало случайно.Ами ако не е искал да е с нея е щял още тогава да я зареже и да си гледа детето.Ами той седи с нея и и прави второ дете.Особено ако си бил измамен и презерватива е бил пробит ти ще седиш ли с тая жена изобщо.Май това са фантазии на Андреа.Тая жена е луда, толкова ли не може да разбере, че този мъж вече не иска да е с нея.Ако искаше щеше и брак да и предложи, а не да прави деца на друга и да се връща при нея.А дори и да иска да се връща, коя себеуважаваща се жена ще търпи някой да ходи да прави деца на друга и после да се връща при нея.Това с Андреа е болна обсесия.Всеки човек би се уплашил и бягал от такива болно обсебващи хора.Ужас!

Коментирай

Ана

преди 1 година

Много оплетена история!Андреа май искаше законен съюз в брак,а той не.Кубрат пък искаше деца,направил ги е.Хора като тази Розали не харесвам обаче- да се вреш в други семейства с цел лични облаги не ми е ок.Той пък какво прави неканен,и как само я гледа Андреа на снимките- все едно е пиян или му текат лигите по нея.И да се съберат пак ще са в трудна сируация- жени,деца....Андреа да мисли добре кое е най- добро за нея.Веднъж предал,пак ще предаде.

Коментирай

Ася

преди 1 година

Излиза, че боксьора е пълен баламурник оплетен от грозна ромка, която обича да се пъха в чужди семейства и явно успява. Да, но е смешно със скъсания и веднага след първото второ дете. Децата сами не се правят. Ако първия път е грешка, вторият под упойка ли е бил. Глупака е той, но трагедията е за Андрея, той не я заслужава, дори и да му прости заради голямата любов тази жена винаги ще стои с децата си между тях. Живот няма да има. По добре друг който да я уважава.

Коментирай

kara

преди 1 година

torta varhu kupa.Mnogo iziskano.

Коментирай

..

преди 1 година

Няма ли край тая драма?

Коментирай

Tufy

преди 1 година

Всичко около тая Андреа намирисва. Според мен нищо вярно няма

Коментирай

Истината

преди 1 година

Целта на Андреа можеби е сега всички вкупом юруш да осъдим и разпнем блудницата Розали, безсрамница, развалям са на семейства, крадла на мъже. Но много моля НЕ всички хора сме повърхностни, глуповати, лишени от аналитична мисъл и умение да разсъждаваме! Леки жени има много, курволяци много, схемаджийски много , НО ако един мъж си и на мястото , с акъла си, с моралните си ценности НЯМА ДА СЕ ПОДДАДЕ НИКОГА НА ТАКИВА! Един качествен и стойностен мъж с високо ниво, Няма и да нахрачи такива! Такаче много моля… обвинявайте си мъжете и СОБСТВЕНИЯ ВИ ИЗБОР НА ТАКИВА МЪЖЕ!

Коментирай

Да така е

преди 1 година

Прав е предишния коментиращ.Такива като тая много , под път и над път, те са си такива каквито са, защо как и кога са станали такива, то си е за тях и не е ничия работа … но мъжете ви ако държат на вас и ви обичат и вс между вас ви е Ок и са свястни стойностни мъже никога няма да се занимават с такива. Тя била схемаджийска, тя била боклук, тя била курва … ми та мъжа ти Кво търси при нея … значи и той е същия боклук то Бог е събирач. Търкулнало се гърнето намерило похлупак. Краставите магарета се подушват. Не са случайни поговорките.

Коментирай

Цццц

преди 1 година

Абе Андреа, абе жено, абе осъзнай се бе човек. Излагация, излагация, излъгация ама вече ти счупи тъпомера бе жена. Кобрата излиза в национален ефир пред цяла България и казва , че е намерил любовта на живота си, че за пръв път разбира какво е любовта , че е най- щастливия човек на света за първородната му рожба, вчера излиза отново и заявява пред цяла България, че му се е родила второто дете и е най- кастливия човек на света … а ти ровиш и чоплиш и се занимаваш с глупости. Абе гледай си живота и кефа и загърби това минало бе. Докато ровиш в миналото си режеш бъдещето бе жена. Абе спри се бе. Осъзнай се. Квото станало станало продължи напред а толкова. Стига ровила стига чоплила. Държиш се като озлобена, отхвърлена, депресирана, полудяла, подивяла жена. Всичко, което правиш е М твой ощърб, не в техен. За добро го казвам. Чак ме е яд как се излагаш…

Коментирай

Wtf

преди 1 година

2016год.починал Ненчо(Бог да го прости) и сега ще станат 4години?!?От кога е този запис?????‍♀️

Коментирай

амиии

преди 1 година

Андреа ,ако си беше вложила енергията и усилията в кариерата, а не в заяждания и излишни драми с Кубрат,сега още щеше да е много успешна.Едно време беше на върха в жанра си... За другите двама-ако е било инцидент е нямало да й направи второ дете,а новата му приятелка е...лисица.

Коментирай

h

преди 1 година

Не е първият, нито последният

Коментирай

Андреа е глупав и лош човек!

преди 1 година

Тая розали може да е всякаква , това си е нейна работа . Нито ти е на къщата , нито ти е на хляба. Каквато ще да е , не ти е сестра, не ти е дъщеря… кокво си се заинтересувала каква е. Каква ще да е, кобрат си я е избрал и то не я е избрал за чук и бег ами създава децата си с нея , поколението ки, най- важното нещо в живота. Каква и ще да е, той си я е избрал. Андреа мн ниско пада да пуска такива лични истории в публичното пространство и да опитва да петни името на тази жена … каквато и ще да е , какво има да я изобличаваш и да плюеш змии и гущери … ЖЕНАТА ОНЯ ДЕН Е РОДИЛА И Е ДАРА ЖИВОТ За разлика от теб госпожо Андреа. Знаеш ли какво са родилните мъки , стреса, следродилна на депресия и т.н и т.н… знаеш ли през какво преминава тялото и душата и психиката та една ЖЕНА ЗА ДА СТАНЕ МАЙКА … ами не то незнаеш! И да плюеш една родилка така ни ти прави чест! Лош човек

Коментирай

Имина

преди 1 година

Каква кобра бе помияр сменящ си мнението на всеки пет дена днес е на рожден ден на Андреа утре е при бебето Май н не му се гледа дете

Коментирай

Varna

преди 1 година

Kobrata trqbva da pocherpi , che se e otarval it to a zlobno otmastitelno gadno sashtestvo andreq! Choveka my se rodilo benence , taw gemstone da go pozdravi I da se Radva da nego, tq se opitva da mu pomrachi nai shtasliviq moment v jivota da si is live zlobata. Tova ne e lubov. Taxi Jena vopshte ne e naqsno sad sebesi purvo kamoli da moje da obicha drug chovek. Ako si obichal Edin chovek istinski, dori da ate se razdelili, dori da te e ostavil, dori kakvoto I da e stanalo, ako obichash istinski I si dobur chovek shte se radvash za shtastieto mu.

Коментирай

Георги

преди 1 година

Тая незадоволена руса свиня, нали беше продължила напред и била щастлива ? Какво тогава се занимава с чужди връзки ? Ако влагаше поне наполовина толкова усилия във фитнеса, можеше и да завърже нещо, ама кой ще в иска хем дебела хем неадекватна ? Имам чувството, че просто си проси боя и накрая да излезе жертвата, че са я набили. Колкото и сторита със стари клипове да качва, няма да си върне славата. А с тия изпълнения пропадна повече и от Николета.

Коментирай

Иво

преди 1 година

Тоя Кобра не знае каквао иска,ми да избере най- после едната от двете жени. Какво прави при бившата?! И после семеен мъж, имал деца,ми акъл като няма ,така ще е. Не случайно Андреа продължава да се занимава с неговото,,семейство ". Той не показа ,че има такова,големи тайни,голямо чудо!!!

Коментирай

Anabel

преди 1 година

Аз едно не мога да разбера, Ондреа 13 години не създаде деца с Кубрат, 13 години връзка, не създадоха поколение. Човека си намери жена,с която да създаде поколение и тази Андреа сега кръв се*е. Ами Андреа, да беше създала ти деца с Кубрат. Като не си искала или не си била готова или там каквато а да било причината , ми остави човека да са гради живота.

Коментирай

Anabel

преди 1 година

И само да кажа. Един нормален човек ако е имал дългогодишна връзка и разбере, че е бил лъган и мамен и човека до него си е имал паралелни връзки , нормалната и интелигетна постъпка е приключваш край и живота продължава и точка. Ама няма какво да продължаваш контакт, ма да го каниш на рожденните ти дни и т.н. Нали се жалваше Андреа как той постъпил с нея, как предателство, как го хванала в изневерите му, как живяла в илюзия а т.н … Еми добре де … шута в гъза приключваш край и точка. Какво има да продължаваш да му вдигаш, да се виждаш , да контактуваш , чак па и по рождени дни ще го каниш. Той и да те търси ти що му отвръщаш нали вече те е разочаровал и измамил ми край и ТВа е

Коментирай

Lori

преди 1 година

Не е злобна Андреа , а много тъжна . Това са 13 години...да живееш в своята представа за щастие ,мечти с този човек и изведнъж виждаш другата му страна. Не всеки може да каже край от раз. А и какво прави той на рождения й ден ако не и дава "нишани". Вижда се ,че емоционално е супер разклатена. Жестоко е да предадеш, жестоко е да унищожиш. Кубрат толкова се е оплел сам, че е очевидно ,че и неговото емоционало състояние е супер разклатено. Дано потърсят помощ , защото тези състояния разболяват

Коментирай

78

преди 1 година

А тя защо позволява човек който има деца от друга да идва на рожденият и ден? Това е унижение.И не е само тя била в тази ситуация.Аз също съм имала такава връзка и човека който обичах си ходеше с друга, но и мен продължваше да ме търси.Знам какво е чувството да искаш и да се надяваш да си върнеш любовта и да забравиш всички предателства само за да стане това.Но той след като е с друга вече е показал, че не те уважава и единственото, което може и трябва е да си заминеш с достойнство и да забравиш този човек.Щом нещата са стигнали до такава токсичност , трябва да ги прекратиш за твое добро и да не поглеждаш назад.

Коментирай

H

преди 1 година

Отишъл е непоканен на рождения ѝ ден. СМС на нова година “липсваш ми”, Бахти семейният мъж. Нарцисиста и емпата. Някой да го махне тоя от нея, че ще досъсипе живота. Знае, че е разклатена и нарочно я провокира, защото иска внимание

Коментирай

Аз

преди 1 година

Аз ако съм да хвана мъжа ми в изневери, да хвана че има паралелна връзка , че ме е лъгал с години шут край и марш кой от къде е бъди щастлив и точка. Пък камоли ако последствие направи и дете на другата ПЪК КАМОЛИ 2 ДЕЦА. Андреа какво се занимавад с глупости? Не и е там мястото. Няма какво да разобличава, даразследва, да пуска записи, сторита. Отдавна трябваше да си е продължила живота и да е цялата история в миналото и. Поведение на глупава и неуравновесена жена.

Коментирай

Ейййй

преди 1 година

Ама андреа сега какво се загрижила за кобрат , дане би случайно той горкичкия чист и неопетнен младеж да бъде измамен и омърсен от лошата жена розалия.ама андреоо кобрат е възрастен човек, мъж на средна възраст, над 40 годишен ... той сам може дасе оправя в живота с женаси и с каквото съдбата ще му поднесе .

Коментирай

555

преди 1 година

Тази Роза наистина прилича на циг**ка.

Коментирай

Уффф

преди 1 година

Мен би ме било срам да пускам такива записи и да се занимавам публично с мъж ,на който туко що му се е родило второ дете .ИМАШЕ ТАКЪВ СЛУЧАЙ С КРИС БРАУН ,КОЙТО НАПРАВИ ТАЙНО ДЕТЕ НА ЖЕНА ,А ХОДЕШЕ С ДРУГА .ТЯ РАЗБРА ОТ МЕДИЙТЕ И ТАКЪВ ЯК ШУТ МУ БИ НА ЕГОЦЕНТРИЧНИЯ СВЕТОВЕН ПЕВЕЦ Крис Браун ,че чак се учидих каква воля,какво достойнство имаше това момиче ,никого неизвестно, загърби всичко и излезе с достойнство ,радваща се, че се е отървала от помията.Наша Андреа вече Толкова се изложи,че вече ме е срам да я слушам. Винаги съм мислила,че е интелигентно момиче...а Кубрат, ако си е щастлив, всичко най- добро .Той мечтаеше за дечица ...Андреа ще бъде щастлива само тогава, когато гледа в собствения си живот ,млада ,здрава, права жена ...известна ,не и е нужно публично да прави достояние личните им проблеми.излага се

Коментирай

Семейни войни

преди 1 година

Абе има нещо- човек ,който е щастлив няма да праща смси и да ходи на рожден ден на бившата си,няма да й се меси в живота и да й пречи да завърже друга връзка.Или жестоко се е объркал или ползва тази да му роди деца( имат сделка или нещо такова),или Андреа лъже.Аз лично познавам човек,които беше оплетен от такъв типаж амбициозна жена.Тя минава през трупове,не й пука, че ощетява деца от първия брак за собствени облаги и успя да манипулира умен инженер.Мъжете понякога не вземат правилни решения за личния си живот.В тази ситуация по- скоро Кубрат има някаква негова стратегия,едва ли е подведен.Ако е подведен и той е паднал в капан на въпросния типаж манипулаторки.

Коментирай

абе,

преди 1 година

Пълни измишльотини на психично болната Андрешка-Тодорка, снимката е стара.И жълтите мисирки тиражират всяка измислица за ''вярна''.Тази страда от обсесия към Пулев,няма никакво достойнство и е пробила дъното вече.Само се чудя родителите и брат и дали са също толкова луди като нея та не могат да я озаптят да се лекува и да се излага като се разголва.

Коментирай

ами,

преди 1 година

Певачката и боксьора имаха предостатъчно време заедно да създадат семейство и деца.Пропуснаха го.Връзката им е изчерпана,той продължи,тя се вкопчи в него и съвсем откачи.Никой нормален мъж не иска такава луда която се гологъзи в медийното пространство дори Пулев го осъзна.

Коментирай

ха ха

преди 1 година

И вярвате на всички измислици.Ако отишъл непоканен защо го е приела?

Коментирай

A,

преди 1 година

Андреа на проститутка.

Коментирай

:D

преди 1 година

Розали, снимките са отпреди няколко дни, виж в инстаграма на Андреа :D

Коментирай

T

преди 1 година

Андреа няма биологичния шанс да го дари с дете. Затова напълня, скъса се да обикаля лекари, хормонални терапии, инвитро-та и тнт. Мина през много, но просто не можа. Това я подтиква още повече към алкохола и опиатите, затова често изпада в кризи. Истината е, че е мило момиче, което е объркано, защото е в дългосрочен план в една токсична среда и порочен кръг. Единственият й шанс да продължи напред и да спре да става за резил, е да потърси помощ в някой център в чужбина.

Коментирай

М

преди 1 година

Аз не им знам историите отвътре,но само да кажа,че при проблем има и сурогатни майки- детето пак ще си е тяхно и са можели да си го позволят финансово.Мъжете просто като започнат да мислят с оная си работа и става страшно.Знам какви ли не истории и казуси- например един 60+ щеше да стане за смях пред деца и внуци заради един парцал(чак от наследство щеше да лиши децата си). Относно Андреа- никога не ми е харесвала визията й,нито певческите способности( една песен с Азис само бива),но това не означава,че е лоша или аморална или е заслужила това,което преживява.

Коментирай

Ману

преди 1 година

Жалко ако найстина не е могла да роди а е искала това .Но на мн жени се случва това .Не значи че трябва да се отчайва до такава степен .Има хиляди жени като нея .Да се стяга вече.Животът продължава .Не всички мъже искат деца от жените.Напротив има хиляди които не искат или вече си имат и не желаят повече .За всеки човек има половинка някъде по света ..

Коментирай

R

преди 1 година

Кобрата лъже, тя за това издивява. Версията пред медиите и какво реално се случва е различна. Пред хората тя излиза неуравновесена, а това е защото тоя хитрец ги мотае, манипулира и лъже и 2-те и медии. Пред медиите е горкото момче, има вече жена и две деца, а тая лудата го преследва, а всъщност той я търси и ѝ обеснява “оная” каква била. До сега, каквото е казала се е оказало вярно. И други долни мъже са го правили.

Коментирай

Оффф

преди 1 година

ОФ тази жена Андреа вече ми става антипатична и дори противна с излиянията си. Ония двамата може да са каквито си искат , но поне не се излагат , на разнасят личния си интимен свят в сторито по сайтовете и не занимават хората с личните си проблеми. И кобрат и тая роза не знам колко са лоши и зли, но до сега се държат 100 пъти по- достойно ОТ Андреа и не са казали 1 лоша дума за нея , нито за личните им истории. А тази жена не се спря не се спря просто. Кой го интересуват личните ви неща? Осъзнаваш си сама нещата и си подвеждай живота , какво има да правиш публично достояние … сеир ри търсиш, отмъщение ли, очакваш някакви непознати в интернет да ти оправят живота ли ?

Коментирай

До Оффф

преди 1 година

Е, как няма да се държат “достойно и да мълчат” като са си направили схемите и са спокойни? Друг обира пешкира, а те са добре и са доволни. Истерясват лоялните, защото са унижени, подведени, предадени и на всичкото отгоре изманипулирани виновни, от човека, който е създал тая каша в живота им. Мда, ще изтрещиш и ти

Коментирай

hehe

преди 1 година

това е лицето на чалга-живота - един прави деца на една, върти втора, ще тресне трета, ако му падне. Всичко се развява публично и се навира в лицата на всички. Жените са голи - в пряк и преносен смисъл, унижени и подигравани. Няма семейство, няма възпитание, има само лъжи, изневери и истерии. А някакви други женици се дерат в коментарите кой е по-прав и по-морален. Няма прав и няма морал в тази история. Дано поне повече хора видят уродливото лице на чалгата и нейните нефелни деца и се замислят за заобикалящото ги.

Коментирай

..............

преди 1 година

Коментарът на hehe е най точен според мен... по точно не бих го казала...имаше моменти,в които симпатизирах на Андреа,и др моменти, в които пък мислех Кубрат за жертва ....ноооо българска бай ганьовщина....Една втора трета пета ,жените се карат обиждат като кукувици ,все едно са изпуснали великия Бог....отвратителни историй...а като се замислиш по задълбочено всички един дол дрнеки .Живи и здрави .Дано не ни занимават повече с тях.

Коментирай

Шанел

преди 1 година

До един момент ми беше мъчно и кофти за Андреа. Но с днешна дата не само не и съчуствам, а дори ме дразни и ми става все по- неприятна. Ок обичал си, имал си връзка, любим човек, половинка, любов, ок човека те разочарова в един момент, разбираш за неща, които не си очаквал... да кофти е, стрес е, неприятно, разочарование ок ок ок... но от там нататък приключваш, режеш, край, продължаваш живота си. Но ти, да продължаваш 3 години да се чуваш, да се виждаш, да поддържаш контакт, пък дори и той да те търси ... НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ НАКАРА НАСИЛА ДА ПРОДЪЛЖАВАШ КОНТАКТ С НЕГО, да му вдигаш, да го допускаш на празника ти и тн. Ай сиктир вече. То пък кой каквото сам си прави друг никой не може да му го направи.

Коментирай

Pepi

преди 1 година

А мислите ли, че го обича, бе, хора?

Коментирай

Тцтц

преди 1 година

Аз ако найстина го обичам,няма да пускам записи и да го одумвам по медиите да го дразня .Особено когато вече има малки деца .Бих се оттеглила или ако има вариант да съм заедно с човека, защото и двамата го желаем бих мълчала публично,защото истинската любов обича тишината. ТУК по скоро ми намирисва на голямо Его и борба за надцакване на две жени ,хванали се за един мъж .Жалко ...за мъжа ок гали се егото му ,но и за двете жени гадост.Едната подивело псе дето иска да спасява някой от някоя ,а дали той иска да бъде спасен след като вече и е направил 2 деца и излезе в ефира да каже,че е намерил любовта .А другата родилка ,ходила все с женени с деца ,щастие не се гради на чуждо нещастие. Има един там горе дето гледа ..трябва да се внимава какво се прави в живота защото не вс е пари .И за нея ми е жал, родила е мислила е, че ще изгради свое семейство най после ,но ооо мъжете в България са това .Любовници ,тайни деца ,една втора ,трета ,докато е млада ,после хоп следващата та така ...това е картинката на нашата държава за съжаление

Коментирай

Прост Пулев

преди 1 година

Ама тоя Пулев много прост, за да има дете се хвана с циганка схемаджиика , ами сега? Цял живот цигански работи че и горките деца. . За донорски яйцеклетки не е ли чувал, пари не им липсват , баси излагацията , много прост излезе .

Коментирай

Ина

преди 1 година

Пулев е виновен и върти цялата сапунка. Има самочувствие до небето и най-вероятно като прави секс с някоя жена се чувства все едно и подава светия граал. Убедена съм, че баламосва и двете, а вероятно и още 2-3, обаче се изживява като СВОБОДЕН мъж и си прави каквото му се прииска. Дори цялото разголване на Андреа съм убедена, че му е фетиш и тя го прави до голяма степен заради него. На Андреа основния проблем и е, че не е стабилна психически, но тя си знае как я е унижавал през годините, а в същото време и повтаря, как тя е до гроб и колко е незаменима. Просто се появява и не го интересува нищо. А двете деца, вероятно са желани. Той просто си обича по няколко жени.

Коментирай

Бездарната певица

преди 1 година

Така…Андрея е неприятна, проста и бездарна певица, която повече прилича на актриса от филм за възрастни. Много отблъскващо поведение, а с тая платена статийка и записа, просто удари дъното. Жалка е! Андрео, човека има връзка от години с друга, две деца му е родила и след цялата помия, която ти изля, пази достойно мълчание. Кой знае какви кирливи ризи имаш и ти! И да знаеш - децата винаги са на първо място, а любовниците в трета глуха. Разбирам болката ти, никой нормален мъж не иска жена като теб. Ха ха ха

Коментирай

Андреа

преди 1 година

Кубрат от няколко години вече е с Розали и има 2 деца от нея а Андреа още не може да свикне с тази мисъл.Истинското в живота са дежата и семейството а не пошлите чалга клипове и голи снимки в социалните мрежи.Кубрат винаги е искал деца и веч ги има а Адреа на 35г още спи с плюшени играчки и не може да приема релността,психясва,излага се.На него ми се ражда второ дете а тя занимава аудиторията с нейната лудост

Коментирай

глупости

преди 1 година

кога кубрат "винаги е искал деца"? Когато публично заявяваше, че докато не стане световен шампион не иска да мисли за деца и семейство? Това започна да го повтаря откакто стана професионален бокксьор и така 7-8 години. Едва последните 2-3 години обърна плочата, след като го биха като куче и видя, че нищо не става от него в профи бокса. Но лично той във всяко интервю казваше, че първо иска да стане световен и чак след това да създаде семейство.

Коментирай

Оф

преди 1 година

Стига сте писали глупости! На Кубрат му е през оная работа за Андреа!

Коментирай

абе,

преди 1 година

Човек като не обича себе си,не може да обича и друг човек.С цялото си поведение и визия чалгарката го доказва.Просто една злобна и луда жена впила се като пиявица в един мъж които не иска вече.Никакво достойнство няма.

Коментирай

...

преди 1 година

Или се срамува от глупостите на Андреа .мен ме е срам да я гледам в интервюта.Понякога мисля че найстина е откачила

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.