Жалко: Приказното барче на Люси Иларионов става магазин

22 Февруари 2023, 13:00


Ресторантът за бързо хранене на известния режисьор Людмил Иларионов - Люси става магазин след фалита, пише „Галерия“.

 

От приказното барче обзаведено в популярния стил Дисни, няма и следа. Декорът, на стойност 20 000 лв., е напълно разрушен. Арт стените с червени акценти, вградени автомобили и анимационни герои са трансформирани в изчистени бели прегради, а мебелите изработени по поръчка в уникален вид и размери - разпродадени. Същата е съдбата на професионалните кухненски уреди, както и цялостни инвентар.

 

Помещението намиращо се в центъра на град Елин Пелин, родният град на Ани,  ще бъде ремонтирано от местни хора, с желание за нов бизнес. За разлика от Люси те ще имат шанса да разработят идеята си, както основен фактор посочат ключовото място - в близост до центъра. За съжаление Люси Иларионов не само ме реализира идеята си, а претърпя огромни загуби, тъй като отвори вратите на заведението си ден преди обявяването извънредно положение заради първите случаи на коронавирус в страната през 2020 година.

 

С Ани направиха втори опит но без успех. Тя продаваше понички, а той пици, с една единствена цел да изкара пари и да възстановят поне част от вкараните в проекта пари. В рамките на няколко седмици режисьорът дори работеше като доставчик, но така или иначе нещата им не се получиха.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди 3 седмици
-1
приказно барче тази дупка из прованса за пране на пари? хъхъхъхъ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени