Жана Бергендорф оперира носа си по спешност (Дрогата скапа обонятелния орган на певицата)

1219
17 Август 2020, 13:00


Заради честата употреба на кокаин, носът на Жана Бергендорф е фатално увреден и певицата най-накрая се е престрашила да го оперира, узна HotArena.


Преди 3 години, когато бе в Къщата на „ВИП брадър” тя призна пред камерите на Големия брат, че постоянно била с хрема. Изпълнителката на „Самурай” още от дете страдала от синузит. Състоянието й драстично се влошило след като счупила обонятелния си орган, а наркотиците, които започнала да взема години след това утежнили положението. Единственият изход за нея бил операция, но от страх тя все отлагала да я направи.


В последно време синузитът й драстично се задълбочил. Жана не можела нито да диша през носа, нито да пее нормално. Победителката в „Х фактор” отлагала до последно интервенцията. Никак не й се искало да се оперира. Освен страх от самата намеса, била стресирана и заради необходимостта да й се постави пълна упойка. Нещо, през което минала повторно при махането на пластините от носа й. И все пак Бергендорф преодоляла страховете си, тъй като не ставало дума за суета, а за здравето й, пише Уикенд. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени