Жената на Куката пръска луди пари по хирурзи, докато той търка нара зад решетките

https://hotarena.net/pod-pricel/jenata-na-kukata-praska-ludi-pari-po-hirurzi-dokato-toi-tarka-nara-zad-reshetkite HotArena.net
Жената на Куката пръска луди пари по хирурзи, докато той търка нара зад решетките

Докато плевенският крими герой Камен Балбузанов – Куката търка нара зад решетките, съпругата му харчи на поразия и почти не излиза от кабинета на пластичния хирург, научи HotArena.

 

Стела Балбузанова наскоро се похвали с поредните си две пластики – една на скулите и една за уголемяване на устните. Красавицата редовно посещавала един от най-добрите пластични хирурзи в Турция, където всеки месец се подлагала на специални процедури за подмладяване на кожата и фейлифтинг, писа „Галерия“.

 

В светските среди упорито се говори, че манията й по пластичната хирургия не е от суета, а с цел да заприлича на бившата любовница на мъжа си Златка Райкова. Плеймейтката и плевенският бандит имаха сериозна и открита връзка с продължение на няколко години, докато г-жа Балбузанова покорно си затваряше очите. Куката обсипваше Русата Златка със скъпи подаръци, водеше я по почивки и налиташе на бой на всеки, осмелил се да я погледне.

 

Макар да са разделени повече от 5 години, в ъндърграунд средите се говори, че Балбузанов още я обичал.

 

Нищо чудно, че Стела иска да приличча на нея. Куката се държеше със Златка като с кралица, караше хората да й лижат подметките“, коментират негови авери. Извънбрачната му връзка с плеймейтката обаче му излиза доста солено днес, въпреки че вече не му е любовница. Пластичните операции, за които плаща от затвора на жена си, достигнали 6-цифрена сума. Говори се, че дъщеря му също е тръгнала по пътя си на майка си и макар едва на 14 години, вече има изкуствени джуки и ринопластика.

 

Естер Балбузанова изглежда 20 години по-възрастна благодарение на тежкия грим и евентуалните корекции, за които пак Куката плаща.

 

Куката бе арестуван като организатор на престъпна група за рекет през април миналата година. През годините е бил съден и за други престъпления, а през 2007/8 оцеля като по чудо след два атентата. Докато дъщеря му работи като модел, съпругата му няма нито един ден трудов стаж.

 

 

8 Коментара

!!!

преди 5 години

Тази жена е много красива и проститутка като Жалка Райкова освен да направи свирка на мъжа ѝ за разнообразие пред 10 човека нищо друго не може! Жената е една проститутки бол! Освен това Жалка Райкова е наркоманка и знам много неща за нея. Лично съм виждал хартийки от кокаин в колата ѝ както и една доста мръсна отвътрешната страна рокля приготвена за хим.чистене което говори за КИРЛИВА НЕЧИСТОПЛЪТНА ПРОСТИТУТКА!

Коментирай

haha

преди 5 години

госпожице Витанова, не се напрягайте излишно, ние това си го знаем и без да ни осведомявате :D

Коментирай

!!!

преди 5 години

Първо съм господин, второ бачкам в сервиз в който сме боядисвали колата на коврата

Коментирай

Jurnalja Tapa ot Provintzijata

преди 5 години

feylifting? HA HA HA KRETENI ,JALKI JURNALISTI, MARSH NA SELO DA DOITE KRAWITE DOLNI TAPI MRAZNI PRIVINTZIALISTI.

Коментирай

Хаха

преди 5 години

Жена му една глава над него. Като излезе от затвора да не се карат с жена му за вибратора :)

Коментирай

!!

преди 5 години

Госпожице Патка Райкова, не се обиждайте от истината! Жалка и посредствена проститутка няма как да се мери с жена като Стела!

Коментирай

!!

преди 5 години

Жена му е с перфектен външен вид - висока, стройна и красива! Как ти личи злобичката - резултат от късите крачета и ръстът на табуретка! Дерзай, такива като теб с лопата да ги ринеш!

Коментирай

Xaxax tapotii pak pishete

преди 5 години

Abe kvi podaraci i pochivki. Zlatka q spukvashe ot boi i ot gavri... kolko e stradala samo tq si znae.. edvam se otarva ot nego.. no tq si e tapa kurva i narkomanka sviknala e taka.. qko cirkove imashe vednaj na plaja q napika za deto mu kaza selqnin

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.