Жената на Стилиян Петров прави име в интериорния дизайн

https://hotarena.net/laifstail/jenata-na-stiliian-petrov-pravi-ime-v-interiorniia-dizain HotArena.net
Жената на Стилиян Петров прави име в интериорния дизайн

Всички клишета за глупава и разглезена футболна съпруга разбива жената на Стилиян Петров - Паулина, узна HotArena.


Половинката на футболната ни звезда далеч не стои вкъщи със скръстени ръце, а развива собствен бизнес. Паулина от няколко години се занимава с интериорен дизайн, който отдавна й е страст. Тя основава компанията си през 2014 година и към днешна дата е успяла да наложи името си в Обединеното кралство. Студиото е регистрирано в Уорикшир, а Паулина вече има не един и двама доволни клиенти. Тя поема редица частни ангажименти, а отделно от това работи и с голяма компания, която се занимава с изграждането на къщи от основата до най-малкия детайл в обзавеждането. Именно в последното се намесва Паулина.


От невероятния й вкус и услуги са се възползвали и много футболисти от приятелския кръг на Стенли в Англия. Тя залага на изчистените дизайни, меките и светли тонове, които носят спокойствие, а и визуално правят пространствата по-големи. Паулина е категорична, че възглавниците придават особен уют на един дом, затова ги използва в абсолютно всяка къща, с която се захване. 


Съпругата на Стенли стои встрани от медийния шум. Двамата с футболиста се запознават в столично заведение, а на другия ден той лети за Глазгоу, където тъкмо е подписал договор с местния Селтик. Затова и Поли приема с недоверие обещанието му да й се обади. Той обаче го прави в момента, в който каца на летището. 7 месеца по-късно заживяват в Шотландия, 2 години след това вдигат голяма сватба в София, пише Галерия.

3 Коментара

Таня

преди 2 години

Страхотни!!!

Коментирай

Таз беше

преди 2 години

Много страшна бръмчалка! Мутренските времена, още помнят нейните подвизи!

Коментирай

Da ne zabraviame

преди 2 години

da... bivshata na Poli Pantev. Opisana detailno v knigite za SIK. Kasogledata Polina ot kvartal Hadji Dimitar

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.