Жената на Владо Живков и Мая Илиева в ашрама на Садгуру

22 Април 2022, 10:03


„Бях в ашрама на Садгуру Джаги Васудев,  но моята връзка е по-скоро със Сандип Кумар,  който е приближен до гуруто.  Той живее по съветите на Садгуру  и преподава по света и у нас." Това сподели жената на покойния Владо Живков Валентина Станчева. Самата тя се занимава с йога от  дълги години, има и ученици.

Садгуру Джаги Васудев  бе на посещение у нас и се срещна с вицепремиера по климатичните политики и министър на околната среда и водите Борислав Сандов. Правителството се включи в международната кампания за повишаване на осведомеността и промяна на отношението към опазване на почвите на планетата. Индийският водач е инициатор на движението „Спасете почвата“ и заедно със Сандов призова за опазване на почвите на планетата.

Оказа се, че фен на гуруто е и Мая Илиева, жената на покойния Жоро Илиев. От годините тя също се занимава с йога и духовни учения, като също е била в ашрама на Садгуру Васудев,  заедно с покойния Роро и Наталия Симеонова, на която е кума. Самата Мая е участвала и благотворителните акции на Садгуру, като е предоставила суми за фондациите му, подкрепени от над 16 милиона доброволци по света. Зад инициативите му стоят много популярни холивудски личности, между които Мелания Тръмп, Анджелина Джоли, Тони Робинсън, певци и спортисти, писа „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени