Жоро Игнатов е ерген за милиони (Журналистът и адвокат е помогнал на десетки хора)

2641
22 Март 2021, 17:00


Телевизионерът Жоро Игнатов е непримирим към неправдата не само в рамките на предаването „Съдебен спор“, но и извън него. Журналистът, който в и адвокат, е помагал на десетки хора в нужда както в репортажите си, така и с лични усилия след това.

 

„Болката на хората, мизерията, нищетата – тези неща ме натоварват. Продължавам да мисля за тях и след края на предаването. Не само че се грижа за героите от репортажите си, а и гледам да им помогна по един или друг начин“, споделя Игнатов пред списание „Биограф“.

 

Той се бори е подкрепа на онеправданите хора е живота. Просто на може да подмине ида каже: „Това не ме интересува". Жоро Игнатов е смел и упорит в битките си срещу несправедливостта и в същото време e сърдечен, позитивен и земен човек. Има двор с градина и всяка свободна минута прекарва там сади, пресажда, „чисти си съзнанието и забравя за всички сериозни проблеми, с които животът го среща".

 

А сутрин, когато в навалял сняг, става рано, изрива пред къщата и като минат жените от "Чистота", казва: „Колежки, закъсняхте!". Черпи ги кафе, чай, каквото им се пие и те посядат на пейката, която домакинът сам монтирал.

 

В работата си е всеотдаен, решил е десетки казуси на свои клиенти, без да им иска нито лев в замяна.

 

Ако погледне назад, той е горд от себе си, доволен е, защото не е направил компромис с принципите си, не е предал близък човек, пише "Минаха години". „Аз съм грижовен син, брат, племенник, внук, добър и честен човек", каза Жоро Игнатов. Наистина златен ерген!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Няма две мнения
преди 2 месеца
-4
Гей
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 2 месеца
0
Потвърждавам! Страхотен човек и приятел!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Опосум
преди 2 месеца
-8
Не е Жоро, а Жоржета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени