Калин Врачански и Теодора Духовникова още са любовници! (Подробности)

17 Април 2015, 12:00


Колегите Калин Врачански и Теодора Духовника не са сложили край на любовната си авантюра, въпреки че дамата твърди, че е щастливо омъжена, узна HotArena!

 

Двамата все още са интимни, но продължават да обясняват, че само работата ги свързва и нищо повече. Най-често използват общите си ангажименти, с които оправдават своята близост. Заради актьорската им дарба те успешно прикриват какво става по между им, като успяват да заблудят своите близки, пише „Всеки ден“.

 

Миналият ноември папараците на Николета Лозанова уловиха театралите да се целуват на столичната улица „Раковска“. Около тях обаче нямаше нито режисьор, а целувката с език устата в никак не бе приятелска.

 

Оказва се, раздухалият се скандал по никакъв начин не е помрачил отношенията им и двамата не са решили дори временно да се разделят, напротив. Освен че продължават да се виждат редовно по работа, то с повод и без повод си пият кафето из столичните улички в периферията на „Раковска“ и „Витошка“.

 

„Ама ние сме дългогодишни приятели. Какво очаквате, да си обърнем гръб един другиму, защото са ни снимали как се целуваме“, нахално репликира двойката на намеците, че се срещат прекалено често.

 

Досущ като пилот и стюардеса обаче Калин и Теодора използват работните си ангажименти за чук и бег от къщи. Актьорите си партнират в постановката „Гарванът“, която няколко пъти месечно се играе на сцената на „Театър 199“.

 

Двамата постоянно търсели усамотение, уж за да репетират по-добре.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ххххрррр
преди 8 години
0
еййй, алоооо, жената си има семействоооо... не е известна с показване какво е а'ала днес, а с работата си, така че сложете някаква граница и уважение към тази граница. личният й живот трябва да се уважава щом сама не го е изтипосала във фейсбука.. ееее, на курвалета простотиите показвайте, но да създавате интриги и проблеми или най-малкото да ги задълбочавате, ако съществуват вече, е грозно и неетично.. ничия работа не е с кого спи или не, освен на нея и на съпруга й... я се стегнете, това не ви е кенеф,.. и нека намерят начин в семейството нормално да разрешат ситуацията, ако има такава въобще, че сте известни с измислиците си, а не да сте наврели целокупния български народ в чаршафите им,.. това е престъпление..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени