Камелия може да влезе в затвора заради бебето

https://hotarena.net/laifstail/kameliia-moje-da-vleze-v-zatvora-zaradi-bebeto HotArena.net
Камелия може да  влезе в затвора  заради бебето

Прокуратурата в България няма да разследва поне засега при какви обстоятелства фолкпевицата Камелия се е сдобила с новородено бебе, обяви пред „Уикенд“ представител на държавното обвинение.

 

Навръх Великден 52-годишната блондинка изненадващо обяви от профила си в социалната мрежа Фейсбук, че е сбъднала мечтата си и е станала майка заедно с мъжа си Цветин. „За нашето семейство е най-великият Великден. Имаме си бебе. Благодаря на всеки, помогнал за раждането ти, мило наше всичко!”, написа под фотоса с пеленачето певицата.

След появата на новороденото Камелия отказва медийни изяви, „огън момичето“ още не е разкрила дори пола и името на пеленачето. Според нейни близки това се дължи на суеверие – през годините популярната фолк изпълнителка на няколко пъти е била бременна, един път даже е носила близнаци в утробата си, но е правила спонтанни аборти заради здравословен проблем.

Във фолксъсловието обаче битува друга версия за нежеланието на Камелия да говори за първата си рожба –

 

бебето е родено от сурогатна майка,

 

украинка, на която е било платено, за да износи плода в утробата си. Твърди се, че цялата операция е излязла над 40 000 евро на Камелия и на съпруга й Цветин. За да мине безпроблемно цялата процедура, Цветин е признал бащинство на пеленачето и е направил постъпки пред компетентните органи Камелия да придобие осиновителни права над новороденото.

В България сурогатното майчинство е забранено от закона заради масовата практика от последното десетилетие българки от ромски произход да продават бебета си в Гърция. Ако се докаже, че Камелия и Цветин са платили на жена да износи бебето им, то те рискуват

 

осъдителни присъди от 1 до 6 г. затвор,

 

както и финансови глоби от 5000 до 15 000 лева.

Според мълвата, която се разпространява в чалга средите, сурогантата майка на бебето на Камелия вече е в България и се е сдобила със статут на бягаща от войната в Украйна. В следващите седмици у нас окончателно ще бъде оформена процедурата по осиновяването на бебето на популярната фолк изпълнителка. Възможно е майката на пеленачето също да остане за постоянно в България.

Макар да има данни за сурогатно майчинство при бебето на Камелия, прокуратурата няма намерение да води разследване срещу 52-годишната звезда.


„Според документите става въпрос за осиновяване. Като баща на новороденото бебе е вписан Цветин, а той е официално женен за Камелия. Тя ще придобие осиновителни права над бебето до няколко месеца“, твърди пред „Уикенд“ запознат със заплетения казус. Камелия и Цветин биха могли да имат проблеми, само ако майката на пеленачето направи самопризнания, че й е платено, за да забременее и да го износи в утробата си. Твърди се, че за де не се стигне до такава ситуация, Камелия и Цветин ще плащат на сурогатната майка по 500 евро месечна издръжка, докато роденото от нея бебе навърши пълнолетие.

 

10 Коментара

петя киронова

преди 10 месеца

там и е мястото на тази мастия заедно с гея Цветин

Коментирай

аз

преди 10 месеца

Защо ма проклета жено ЗАЩО ма ПЕТЬО > защо завиждаш ЕВАЛА на КАМЕЛИЯ евала

Коментирай

hhhhhhh

преди 10 месеца

Какви данни има за сурогатно майчинство при бебето на Камелия? Клюки на недоклатени журналисти ли? Кекекекекеке. Ровите се в чуждото щастие, с цел да направите някой лев от реклами! А любимите ви курви, които ви плащат ежеседмично, не споменавате с какво се занимават и как си вадят парите, а ги възхвалявате какви чанти и обувки имат! Оставете хората да са щастливи! Дори и да са си платили някоя да износи бебето - нека!

Коментирай

диди

преди 10 месеца

до къде се докараха някои хора да купуват човешко месо

Коментирай

петя киронова

преди 10 месеца

Преси никога не би направила такова нещо по скоро ще осинови детенце но таз бабетка е готова на всичко за да задоволи егото на Цветин за който съм чувала че е педераст

Коментирай

....

преди 10 месеца

Вие луди ли сте бе хора .Жената не може да има деца защо дс не го износи нейното бебе жена ,която може .А какво да няма деца ли това е най голямата радост .и От къде знаете че Преси никога н е би направила това а би си осиновила само глупави злобни коментари вместо да поздравите жената нали и вие сте ЖЕНИ ,НИЕ НАЙ ДОБРЕ ТРЯБВА ДА РАЗБЕРЕМ ЕДНА ЖЕНА И МАЙКА .Може да иска биологично дете не друго.Някой хора искат да си е биологично тяхно.Дано никога не изпадате в тази ситуация да искате а да не можете да имате деца.

Коментирай

абе,

преди 10 месеца

Жълтурковци едно и същи повтаряте като папагали.Баста...

Коментирай

Неофит

преди 10 месеца

Анатема да изгние в Сливенския затвор

Коментирай

Айше

преди 10 месеца

Чакаме те в сливенския зандан да си лижеме путките може да доведеш и Цветина

Коментирай

!!!

преди 10 месеца

Няма такова понятие "българка от ромски произход". Ако някой е от ромски произход, то той е циганин! В случая е правилно да се напише "български гражданки от ромски произход си продават бебетата в Гърция" ИЛИ "Циганки си продават бебетата в Гърция".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.