Камелия подписала тайно с Цветин

https://hotarena.net/laifstail/kameliia-podpisala-taino-s-cvetin HotArena.net
Камелия подписала тайно с Цветин

Фамилията си остана моята, разкрива певицата

Попфолк певицата Камелия сключила тайно брак с дългогодишната си половинка Цветин, пише Телеграф. Това стана ясно, след като тя сподели трогателно обръщение към него в профила си по повод имения му ден.

„Цветница е. Да сме живи и здрави и ние с теб, любов. Животът ми с теб всеки ден е цветен и красив. Затова съм много щастлива, че преди седем години станах твоя съпруга“, написа певицата под снимка, на която е заедно с Цветин. Малко по-късно добави още една и за да затвърди казаното по-рано написа: „Щастлива съм, че съм твоя съпруга“.

Според близки до двойката двамата наистина са сключили брак. Те са подписали в брачното пред свидетели в много тесен кръг. Акт, който двойката до този момент е искала да запази само за себе си. Тържество обаче досега не е имало.

Камелия и Цветин са заедно от 25 години. Преди няколко се заговори за раздяла между тях. Тогава двамата разбрали, че не могат един без друг и се събрали отново.  

3 Коментара

Буби

преди 11 месеца

Много ми е омръзнало от пластмасовите муцуни на бг "звездите" и от все еднаквите теми и локуми за тях, които жълтите медии разтягат. На 40 съм и откакто се помня чета все едно и също. Никой не го интересуват тези глупости. Нищо против самата Камелия, но вече е досадна. Лошото е, че голяма част от тези псевдо "звезди" лансират и глуповатите си деца, за да продължат да досаждат след тях по медиите. Най-отвратителна ми е Ваня Щерева - супер безлична и известна, защото е такава. Но сега тя има нов заместник - супер безличната й и нахална дъщеря - забравих как се казва, и освен това доста неприятна и като излъчване, и визуално. Не знам какво да направя, защото не минава много време и мутрите на двете изкачат от някъде. Няма спасение. Дано децата на сегашните "звезди" не се натрапват като такива и на нашите деца след време.

Коментирай

Сельо

преди 11 месеца

Камелия е красива,сексапилна,популярна,независима жена. Да й се зачуди човек,какво намери във тоя мазен,хитър,безработен неудачник със физиономия на плазмодии? Нахален и нагъл,цял живот след задника й,и винаги се обажда във интервютата й.Говори вместо нея,прекъсва и водещите.Без значение за какво говори Камелия,за цикъл или дамски превръзки,и цветьо веднага се обажда.Егати противняка педи мръсен,залепи се цял живот за нея като кърлеж.

Коментирай

......па

преди 11 месеца

Като никой друг мъж не я иска за постоянно,само този.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.