Камелия Тодорова не познава баща си

08 Декември 2021, 14:00


Камелия Тодорова споделя, че фамилията й идва от мъжа, с когото майка и Стойка, певица от хоровата капела „Светослав Обретенов“, живее без брак.

Кирил Тодоров е уважаван преводач, меломан и киноман. Звездата носи името му, но той не е родният и баща. Тя обаче спира до тук и не коментира кой е действителният й родител, дали го познава и дали е общувала с него във времето.

Камелия винаги акцентира на своята благодарност за широката си обща култура, която получава от Кирил Тодоров. В дома им, в центъра на София, се говори само на френски, тъй като Кирил Тодоров като дете расте в Париж. Камелия се чувства като руска аристократка и когато язди с братовчедите си, подозира обаче, че носи и нещо  британско в себе си.

През 90-те започва да вярва, след като баща я води при астролог, че от 14-те си прераждания девет пъти е мъж, като нито едно от тях не е в България. Неслучайно почти всички нейни роднини са пръснати по света - братовчедите й живеят в Англия и Испания, брат й в САЩ. Камелия има необяснимо силна езотерична  връзка и с дядо си Коста Тодоров, който цял живот митарства по света. Тя го чувства като свой гуру, въпреки че не й е кръвен роднина, нито го познава Той е роден в Москва в семейството на българин и гъркиня от остров Крит, а след това завършва военни училища и университети в Русия и България, влиза в четата на войводата Петър Самарджиев, за да се бие за Македония.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени