Канят Аня Пенчева в „Откраднат живот“! Предложиха и на Диляна Попова роля, връщат стари герои в сагата

https://hotarena.net/lubopitno/kaniat-ania-pencheva-v-otkradnat-jivot-predlojiha-i-na-diliana-popova-rolia-vrashtat-stari-geroi-v-sagata HotArena.net
Канят Аня Пенчева в „Откраднат живот“! Предложиха и на Диляна Попова роля, връщат стари герои в сагата

Александър Алексиев и Дария Симеонова са част от актьорите, които ще се завърнат на снимачната площадка на сериала „Откраднат живот“, узна HotArena.

 

Именно около тях се развива сюжетът в сериала в първите два сезона. След това прекъснаха участието си, но сега е моментът да се завърнат.

 

Стъпка назад в миналото на част от героите и появата на стари лица е в основата на сюжета за осми сезон. Историята за разменените бебета, с която започнаха сериите през 2016 година, отново ще бъде изведена на преден план, писа „България Днес“.

 

В сериала ще има и нови лица. Сред спряганите имена е на актрисата Аня Пенчева. Друга звезда, която е получила покана, е Диляна Попова. Тя наскоро приключи снимките на филма „Завръщане“ и в момента няма друг ангажимент.

 

До този момент участието и на двете не е потвърдено. От продукцията уточняват, че новите попълнения ще бъдат разкрити през септември. Ясно е, че осми сезон ще бъде без големите звезди Юлиан Вергов и Владо Карамазов. Директор на болницата си остава Владо Пенев.

 

4 Коментара

О, не

преди 4 години

Този просташки филм с некадърниците в него още ли продължава?

Коментирай

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 4 години

Не го гледай, щом не е на чалгарската ти висота.

Коментирай

и

преди 4 години

Уважавам всеки труд ,но ...... Скукаааа!

Коментирай

1

преди 4 години

Те точно тези с чалгарски мозък харесват тази помия. Има ли актриса от тая боза,дето не са я показали как я опъват на задна прашка?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.