Карина Караньотова на косъм от смъртта: Гръм щеше да ме удари, беше страшно!

30 Август 2022, 10:12


Карина Караньотова и най-близките й хора са преживели сериозно премеждие миналата седмица.

 Щерката на Ивайло Караньотов, съпругът на Аня Пенчева, от първия му брак с актрисата Юлиана Караньотова е щяла да бъде ударена от гръм по време на силна буря на Витоша. Тв водещата, любимият й мъж и малкият им син Иво се разминали на косъм от най-страшното“, споделя тя във Фейсбук профила си.

"Дори близката и позната Витоша може да се окаже кошмар и за най-опитния планинар", предупреждава Карина. Всичко започнало като невинна лятна екскурзия на Витоша. Времето било прекрасно, дори прекалено топло.  Този уикенд  водещата и мъжът й решили да щурмуват Черни връх. Изкачването се очертава екстремно от самото начало. Малкият Иво затъвал до брадичката в гъстите храсталаци, но не се отказвали. В един момент времето се сменило за броени минути и се извива силна буря.

„Започна да гърми силно, виждахме светкавиците над главите си... Мълниите падаха съвсем близо до нас на ливадата. Иво се страхуваше много. Когато ми се стори, че гръмотевици са отминали решихме да тръгнем отново, дойде гъста и черна мъгла. Много се уплашихме, защото нищо не се виждаше. Нямахме никакъв шанс да се върнем“, не крие ужаса си телевизионерката.

В мига, когато изгубили  надежда за спасение, мъглата изчезнала, дъждът спрял, а пред тях се показал Черни връх, обрамчен от красива дъга.

"Оказа се, че две гръмотевици са ударили чайната в гръмоотвода, токът спрял. Било е толкова близо до нас", пише в социалката си Карина.

След около час мокри до кости се добрали до хижа Алеко, откъдето с кола ги прибрало Ивайло Караньотов, бащата на ТВ водещата, писа ‚България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хах
преди месец
0
Добре че си се отървала. Внимавай като употребяваш "гръм да ме удари ако лъжа"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени