Кичка захапа Лили за дарението за „Левски“: Унизително е да публикуваш вносната си бележка!

29 Март 2023, 12:39


„Уауу,  наистина уникално…, чак неудобно да ти стане“.  Това съобщение излезе на facebook страницата на Кичка Бодурова за дарените от Лили Иванова 1000 лв. за „Левски“.

 

После обаче беше изтрит заради негативните коментари. Пред „Телеграф“ Кичка каза, че коментарът е бил на администратор, но е дала съгласието за публикуването.

 

"Уважавам и се прекланям пред таланта на Лили, но мисля, че не е уникално да направиш такова дарение. И най-грозното, което е - да дадеш за публикуване вносната си бележка. Друг не разполага с нея. Рангът на Лили Иванова не би трябвало да позволи това. За мен публикуването на вносна бележка е много унизително. Като че ли хората няма да ти вярват и доказваш. А що се отнася до мен - това, което съм правила, знам само аз и този, който е имал нужда“, коментира Кичка Бодурова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Права е
преди 2 месеца
-1
И права е Кичка. Лили Иванова е талант и голяма работа въобще като път в кариерата си, в музиката , в присъствието , но специално тази постъпка е ниско ниво, глуповата, безмислена, посредствена постъпка, ненужна. Направи дарение, но какво си публикуваш вносните бележки … смотано и тъпо .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени