Клошар налетя на Деян Донков: Беше агресивен и щях да го размажа!

1130
14 Юни 2020, 12:02


Клошар налетял на бой на Деян Донков наскоро, призна самият той. Актьорът бил потресен от арогантното поведение на скитника и така се нервирал от последвалата агресия, че едва се стърпял да не отвърне със същата, научи HotArena. Все пак всичко се разминало без грозни сцени, но мъжът на Радина Кърджилова явно още таи възмущение, след като дава за пример случката като най-абсурдната в последно време.

„Един пиян човек дойде да ми вика на главата. Бяхме излезли пред едно заведение да изпушим по цигара и той дойде да иска пари. Обаче агресивно! Навря ми се в лицето”, разказва Деян за грозната среща. Клошарят искал пари, цигара и нещо за пиене. Актьорът му отвърнал най-спокойно, че има, но няма да му даде, защото не се държи прилично и много вика. „Той тръгна да ме бута с пръст и му казах, че ако още веднъж ме докосне, ще го размажа... Добре, че го издърпаха. Иначе аз на клошари давам пари. И по 50 лева съм давал”, споделя Деян Донков.

Той се научил да владее емоциите си покрай професията си, която изисква от него често да влиза различни образи и да ги пресъздава. Все още не е толкова трениран, че да медитира, но пък му се е случвало в някакви моменти да успее да се изключи изобщо. И му помага. Понякога Деян Донков има нужда да „избяга от себе си” след представление, когато му се иска да забрави този свой аз, който е натрупал емоциите и изживяванията на сцената. Понякога предпочита да не са се случвали тези емоции и изживявания, друг път е радостен. „Важно е да има оборот”, казва Деян Донков.

Другите му бягства са пътуванията му с Радина и синът им Христо. Всяко лято ходят във Видин, родния град на Деян. Организират дълги разходки или карат колелета. „Моето село е Пролазница. Там като отида, съвсем се забравям. И това ми дава покой тогава, когато ми е наистина нужен. Като ходя там – мечтая. Искаме със сестра ми да се погрижим за къщата”, споделя актьорът.

Сега покрай пандемията от коронавирус, вероятно Деян и Радина, както всички, избягват да си правят стриктни планове. И все пак със сигурност биха искали отново да имат приказно лято. Семейството често прекарва летата си не само в родния край на Деян, а и на къмпинг на морето. Това са малкото моменти, в които прекарват повече време заедно. Все пак Деян и Радина са сред актьорите с натоварен график. Поне така беше преди въвеждането на извънредното положение, което наложи затварянето на театрите. Карантината със сигурност се е отразила на Деян и Радина, както на всички, но пък вероятно са я приели и като възможност за непланирана ваканция, пише Уикенд.

Самият Деян преди време сподели, че мечтае да прекарва по цял ден със сина им Христо, когото обожава. И големия си син Деян също, разбира се, който е от връзката му с актрисата Анастасия Ингилизова. „Христо толкова хубаво рисува и с такава страст!”, споделял е Деян за таланта на малкия си син. Все пак дядо му Христо Кърджилов, бащата на Радина, е художник. „Освен това и аз, и Радина рисуваме хубаво!”, усмихва се Деян. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цецо
преди 2 седмици
0
Човека е помислил че ще му вземе пиячката и храната с този вид
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 седмици
0
Ако е изглеждал като на снимката логично е клошара да го е помислил за побратим!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени