Коцето роб на жена си! Сади домати, пере мебели и какво ли още не!

20 Юни 2019, 15:00


Константин е звезда, но само на сцената, узна HotArena.

 

А в ежедневието си чалгаджията се оказа мъж под чехъл. Краля на баладите се е превърнал в роб на жена си Надя и докато тя си живее като същинска примадона в лускозната им къща, той се е нагърбил с поддръжката и чистотата на имота.

 

За комфорта на Надя и двете им деца, чалгаджията построи 5-звезден палат в квартала на богатите - "Бояна". Като мъж, който милее за дома си, Коцето постоянно надгражда семейното гнезденце. За да си има половинката му мини море в двора, изпълнителят на "Черно роза" монтира джакузи, а зимните месеци - сауна и парна баня.

 

Тези дни бившият ас на "Пайнер" поръча и няколко дръвчета и овошки, които градинарите засадиха около двуетажната къща. Допреди да се нанесат в нея, семейството живееше в центъра на столицата и специално Надя копнееше да напусне шумния град и да заживее в тихо и спокойно кътче, писа „Ретро“.

 

Но след като Коцето й го осигури, блондинката го е натоварила като камила с един куп задачи, касаещи поддръжката на имота.

 

Преди дни, например, певецът се въоръжи с домашна пароструйка, за да изпере мебелите и пода на къта в градината, край който вечер посреща компания на гости или за по питие.

 

"Животът е много несправедлив - за едни майка, за други мащеха. Жена ми каза, че каквото и да купувам, все било мъжка работа - да миеш с гъбата, да переш, да миеш прозорци, да готвиш, мъжка работа. Жените са толкова облагодетелствани, а ние всичко мъкнем, тежките чували, всичко", ожали се Коцето.

 

Не му стига това, ами и със зарзавата в градината чагаджията се оправял сам. Миналата година си насади няколко корена домати, а за грижите му те му се отблагодариха с едри и румени плодове.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
297
преди 3 години
-1
Моля, в този тъп сайт не преправяйте думи и мисли, за да не се видим едно друго място. В предишния коментар на ПИО си позволихте да поправяте и вместо името на Р.Паск.пишете 8888
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пио
преди 3 години
-1
Нека-нека така му се пада. Така- така, то и един волейболист е роб на 8888 - артистка,ама "новини"ще чакаме в последствие.. Ха-ха-ха. Честито
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 3 години
-1
гУемият тарикат много обича да използва жените около него, за да се изтъква :) така уж небрежно си ги подхвърля приказките, ама иначе добре си е направил сметката и знае как изглежда това :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени