Коя е Лена – говорителката на Кирил Петков? Спрягат я за негово гадже, имала връзка и с зам.-шефа на парламента Мирослав Иванов

28 Март 2022, 16:00


Напоследък покрай политически вихри все по-често виждаме младата и красива Лена Бориславова, която като началник на кабинета, застава пред тв камерите – уравновесена и уверена, със спокоен тон разяснява ситуацията. Тя е на 32 години, но има завиден опит като юрист и престижно образование.

 

Лена е сред най-близките сътрудници на Кирил Петков и Асен Василев от самото начало. Понякога говори повече от тях или действа вместо тях. В средите на правото е позната с работата си в известни кантори и е доказала професионалните си качества. През 2018 г. тя попада сред трите българки в класацията „30 под 30“ на списание „Форбс“ за Европа в категория „Политика и прао“'.

 

През 2020 г. пък Лена става млад юрист на годината. „Бях решила да завърша висшето си образование в чужбина, но да се върна в България, още когато постъпих в немската гимназия в София. Там ме приexa в профилирана паралелка, след която държиш и немски матури освен българските.

 

Това означава, че все едно си завършил в Германия и можеш да влезеш в немски университет направо. Много хора от класа ми - това бяха най-интересните, умните и инициативните деца, заминаха. Бях решила, че ще е доста тъжно, ако се поддам на тази възможност и аз“, разказва младата дама в интервю през 2018 г. по повод попадането й в престижната класация на „Форбс“.

 

Лена, която израства в София, е единственият адвокат в семейството си, а по-малката й сестра, която е анестезиолог, е единственият лекар. Майка им се занимава с човешки ресурси, а баща им има свой бизнес, свързан със зъболекарски материали.

 

Лена завършва първа по успех Софийския университет. Професията я привличала още от ранна детска възраст, когато била повлияна от телевизионния образ на адвокати и съдии. Като адвокат тя работи в сферата на конкурентното право, банково и финансово, търговско право, защита на личните данни, процесуално представителство, консултира международни клиенти, решили да инвестират в България. Кантората, в която работела след дипломирането си в Софийския университет, й оказала финансова помощ, за да замине за САЩ.

 

Лена спечелила стипендия както и от програмата за българо-американски образователен обмен на комисията „Фулбрайт“. След края на специализацията си през 2016 г., бъдещата говорителка на кабинета се връща в България.

 

В личен план за нея се знае малко. Клюкарите я свързват със заместник-шефа на парламента Мирослав Иванов. Политикът от „Продължаваме промяната“ е набор 1986, батко й е с 3 години. Наскоро Лена бе снимана с него, уединени на вечеря в скъп столичен ресторант. Снимките й с Кирил Петков, с й когото и приписват романс, засега са само в служебна близост, пише „Минаха години“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди 5 месеца
-8
Сега пък и тези не харесвате. Ревахме да махнат Бойко, дойдоха интелигентни хора д ни управляват, и тях плюем. Злобен български завистистлив народ. То затова и такива управници имахме, като бившия премиер злобар дето наказва всеки дето му пречи и не е с него. Какво не харесвате на Кирил, притеснителен човек, тих, сравнително скромен. Тая лена кво ни дреме с кой спи, тъпа глупава, ама друг път, я спечелете вие стипендия за харвард, лесно ама др път. Фалшиви дипломи за жълти стотинки точно от харвард няма как да стане, това дс не ви е корумпирана българия. И как точно се купува фалшива от харвард, при кой отиваш и какъв рушвет даваш, та чак и жълти стотинки, ще те изгонят като мръсно псе точно.не знаете къде е и Харвард, без знания и без постижения само на снимка ще го гледате и ще плюете. По ви харесва ха предишните ли, с бай ганьовския речник, дето ни се подиграва ше цял свят. Отврат селски народ, не мога да проумея колко повърхностни разсъждения има, оплюват ги, любовници тоя с оня били,..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До 11
преди 6 месеца
-5
Защо джафкаш,бе? Тази изглежда дрогирана и неадекватна,а харвардската пасмина са толкова можещи и знаещи,че досъсипват държавата.Само малоумниците не го виждате ,или и ти се облажил като тях.А за английският на Кики да не говорим..Дипломи като техните се продават за жълти стотинки из едни сайтове...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
bing
преди 6 месеца
-8
За Лена се говори , че е била метреса на Божков и по негова заповед е тропала пред Рашков и е искала ареста на Борисов.Момиче за поръчки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аида
преди 6 месеца
-3
Мирослав Иванов е за парлама , за да прикрива любовната връзка на Лена и Кики. Мирослав Иванов играеше и такава роля по време на предизборната кампания - фенът който изскачаше от буса на Кики и ставаше посрещач.Прекалено семпло и недоразвито момченце , но умее да слугува.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Az
преди 6 месеца
-3
Тази я изкарахте шантонерката на парламента :))) Съмнително
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
СЛЕПИ ЛИ СТЕ?
преди 6 месеца
-5
обслужва ги всичките!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди 6 месеца
-8
Няма що и юристката..Неадекватна и алчна безсрамница като Кирчо..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 6 месеца
-9
Защото пък коментиращият завърши харвард и се прибра да раздава мнения
..........
преди 6 месеца
-8
Толкова добра юристка,а не можаха едно читаво обвинение на Бойко Борисов да предявят Направиха го герой.Същото с Фешев-само дето биха студентите по площадите. Гешев без да има ,,престижните"им дипломи им разказа играта."Продължаме промяната"така дойдоха на власт.Усетихме я промяната по джоба си ,с високите цени,с опашките по магазините.Назначиха си приятелите ,кумовете на сладки службици и те да усетят промяната.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 6 месеца
-8
На кого викаш кой разказал играта.....че толкова неадекватно мнение не съм чела скоро....Кьовеши и тя така сигурно като мен би те коментирала


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени