Койна Русева участвала в първия бг филм за възрастни! Поискала двоен хонорар

04 Март 2018, 14:00


Абсолютно неизвестен факт за популярната актрисата е, че тя е озвучила първия български порно филм. Защо го е направила ли? За пари.

Заради контраатовия си глас в секс продукцията тя се изявила в ролята на разказвач. В по-неизгодна позиция се намирали колегите й, които освен че били задължени да следят внимателно гнусните сцени, трябвало и да пъшкат, научи Hotarena.

„Нас ни излъгаха. Първо ни казаха, че ще участваме в еротичен филм и чак после разбрахме, че става въпрос за хард порно. По средата на озвучаването спряхме на почивка за по цигара. Аз казах, че ще продължа само ако ми вдигнат хонорара двойно. В ония страшни за оцеляване години, взехме хубави пари”, връща лентата назад Койна.

Тя премълчава името на филма и автора му. Но всеки човек, наблюдавал с любопитство настъпването на демокрацията у нас, е наясно, че става въпрос за „Секспартия бридж” на Деян Русев – Бърд,  излязъл полулегално през 1990 г. 

Именно в тази продукция изгря звездата (а и други големи неща) на Георги Софкин – джуджето, което впоследствие основа „Партията на малките хора”. 
Деян Русев се впуска в авантюрата, наречена „първи български порно филм”, когато е третокурсник във ВИТИЗ. Мераклийките за „гола слава” подбира чрез обява във в. „Куриер”. За декор на първото нашенско порно служи т.нар. римска вила на скулптора Пламен Канев в Панчарево. 

Практика в порно индустрията е любовните сцени да се снимат с едни актьори, а после други техни колеги от сериозното кино да озвучават пъшканията. Тази традиция е спазена и в „Секс партия бридж”, затова и Койна Русева получила ангажимент към лентата. Справка в интернет, където се въртят клипчета от въпросния филм, доказват, че там  действително звучи нейният глас. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени