Кошлуков цака Би Ти Ви и Нова със собствените им лица

2647
20 Декември 2020, 17:00


Добра новина за феновете на актьорите от златното време на „Шоуто на Слави” – две от емблематичните лица на предаването отново ще работят заедно след цели 14 години раздяла. Това са Любо Нейков и Виктор Калев. Те се събират в едно и също шоу, само че не в Би Ти Ви, нито в телевизията на Дългия, а в Българската национална телевизия.

Тази година шефът на БНТ Емил Кошлуков явно е решил да цака конкурентите от Би Ти Ви и Нова тв със собствените им лица. Той напълни новогодишната програма на държавната медия с най-големите звезди, с които частните телевизии се разделиха в последните месеци. Най-популярните имена в списъка са на Виктор Калев и Любо Нейков. Преди години те работеха заедно в „Шоуто на Слави”, но се разделиха през 2006-а, след като пълният актьор реши да става продуцент и създаде „Комиците” в Би Ти Ви. Предаването просъществува до края на миналата година, а финалният епизод бе новогодишната програма на телевизията. Сега Нейков се завръща, отново с новогодишна програма, но в БНТ.

Договори с държавния канал са сключили и почти всички в актьорския състав на комедийния сериал на Би Ти Ви „Домашен арест” – Мая Бежанска, Филип Аврамов и дори голямата Татяна Лолова, както и отпадналата преди години от Нова тв Албена Михова. Всички те влизат в предаване, съставено от скечове и музикални изпълнения по модела, който „Комиците” подготвяха за Би Ти Ви до 2019-а. Името на шоуто е „Новогодишна щръклица”. Водещи ще бъдат „комикът” Руслан Мъйнов и уволнената от Нова тв Алекс Сърчаджиева. След като в края на лятото се разбра, че тя вече няма да бъде лице на риалитито „Игри на волята”, всички се чудеха къде ще работи и как ще си изкарва хляба занапред, тъй като заплатата й в Сатиричния театър, където е на щат, е символична. Месеци наред звездата мълчеше по темата, а сега се оказва, че интерес към нея е проявил Кошлуков. 

Източници от БНТ издадоха пред „Уикенд”, че зрителите не само ще могат отново да видят на екран любимите си актьори, но и част от любимите образи, в които те години наред са влизали пред камерите на вече несъществуващи предавания. Така например Виктор Калев ще възроди своя флегматичен „Володя Стоянов”, с когото е познат от „Шоуто на Слави”.
Преди месец Любо Нейков обяви, че води преговори с Трифонов за възстановяване на „Комиците” в 7/8 ТВ под името „Кралете на хумора”. Дългия потвърди, че се работи по подобна идея, но окончателно решение за това все още не е взето. Явно Кошлуков е решил да се възползва, че в момента Нейков и гравитиращите около него големи тв звезди нямат фиксирани ангажименти, за да ги привлече в собствената си програма. Според източници на БНТ, Любо Нейков е поканен единствено като актьор и поне засега не се предвижда да прави собствено шоу в телевизията като продуцент. Така че участието му на Нова година няма как да попречи на възстановяването на „Комиците” при Слави.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени