Кралица на красотата си изкарва хляба като миячка на чинии

1032
01 Февруари 2021, 18:00


19-годишната Гюлнур Нуртава спечелила приза "Мис Кизилород" преди две години, узна HotArena.


Няколко дни по-късно баща й починал при трагичен инцидент, а след два месеца и нейната майка.Така младата жена изпаднала във финансови затруднения. И вместо да избере пътя, към който прибягват нейни колежки, ставайки любовница на богат бизнесмен, тя решила да е независима. Така започнала работа в кафене като миячка на чинии, защото навсякъде другаде й отказвали работа, защото била... прекалено красива. Жените - началнички не я взимали, защото се страхували да не им отмъкне мъжете, а пък тези от противоположния пол веднага предлагали секс. Категорично отказала всички мръсни предложения и продължила да работи като чистачка.


Неведнъж са й предлагали да работи като моделка, но не искала, защото смятала, че по този начин ще се забърка с хора, които ще искат да я имат само заради външния й вид, но е и заради това, което е тя самата.
"Просто не искам да съм скъпо платена проститутка. Това, което правя сега, ме удовлетворява. Важното е, че печеля парите си сама", признава красавицата, пише Телеграф.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 месеца
0
Пояснявайте що е това Гюлнур,що е това Кизилород.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени