Криско тайно мечтае да е жена?! Майки скочиха срещу джендърските изцепки на любимеца на непълнолетните им деца (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/krisko-taino-mechtae-da-e-jena-maiki-skochiha-sreshtu-djendarskite-izcepki-na-liubimeca-na-nepalnoletnite-im-deca HotArena.net
Криско тайно мечтае да е жена?! Майки скочиха срещу джендърските изцепки на любимеца на непълнолетните им деца (СНИМКИ)
Криско лъсна на показ в травеститска  рокля и женски гърди! Колко е удачно да прави това любимецът на детската аудитория, е въпрос на личен морал?!

Чрез манипулиране на компютър изображения рапърът се прави на своята американска колежка Карди Би. Пищното дупе, огромна пазва в унисон с брадатото лице на Криско възмутиха редица родители. Рапърът смени няколко визии в краткото пародийно видео. Всички  те са клипа към една от най-известните песни на Карди Би в дует с колежката и Меган Тей с над 30 милиона почитатели.

Жена му Цвети последва примера му. Ефектът при нея не е същият. Красивата брюнетка е с една идея по-пищна, но все още толкова секси, колкото изглежда. Изненадващо продуцентът Магърдич Халваджиян също се подведе по последната мода и се показа като Шакира, пише „България Днес“. Преди време Криско пак лъсна в женски дрехи, което навежда на мисълта, че рапърът има слабост да се вижда като жена.

Виртуална смяна на пола е истински хит през последните години. Безброй приложения зарибяват звездите, заинтригувани да се видят като противоположния пол.Според психолозите подобен тип игри говорят за възпитаване по отношение на толерантност и приемане на различните.

Травеститските прояви на Криско, които ядосаха родителките моралисти, съвсем не са първият повод българските майки да беснеят срещу изцепките на рапъра. Преди години песен на Кристиан Талев бе причина от сдружението „Майки срещу дрогата“ да скочат срещу творчеството му и посланията, които то носи. \"Дай ми хапче\",  пее Криско. „Кого мислите, че ще слушат учениците? Някакви лелки като нас или великият Криско?\",  избухват преди време по този повод Веселина Божилова и Елка Паникян от сдружението.

5 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Проблемът не е, че мъже се правят на жени и че много жени са по-мъжки от доста мъже. Проблемът е, че една много известна личност е толкова глупава да разбере, че известността не е само рейтинг, реклама и пари, а и голяма отговорност. Представям си какво им е в главата на подрастващите, които и без туй са объркани от корона и всякакви простотии, които се бълват по медиите. Криско, ти можеш у вас да си слагаш цици, да се гримираш и Цеци да ти прави масаж на простатата с морков, но моля те, недей да разващаваш младото поколение.

Коментирай

Пффф

преди 3 години

"Майките скочиха".. Ако един Криско им е проблемът....

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Абе на вас може да ви е смешно, но на някой хора може да им дойде от изневиделица, ако малките им момчета почнат да си слагат сутиени. Ходи после му обяснявай, че “нямаш сестра”!

Коментирай

ами,

преди 3 години

Грозно и гнусно...

Коментирай

Крисковица, поредната КИФЛА жадна за внимание.....

преди 3 години

Ами освен да повърна върху снимките, ква друга опция остава......

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.