Културистът Тихомир, който стана жена отново е мъж (Шокиращи снимки)

31 Март 2022, 14:05


Участникът от "Фермата" се подложи на дълга хормонална терапия, за да се превърне в мадама. От мъж той се трансформира в жена. Дори си смени личната карта, в която не бе записан като Тихомир Рангелов, а като Мелиса.

Е
, близо година по-късно той отново ще си сменя пола. И ще бъде мъж. Това разкри самият шампион по културизъм. Тихомир-Мелиса-Тихомир показа снимка заедно с годеницата си, на която се вижда, че отново е мъжествен.

Доскоро мъжът-жена-мъж беше с дълга руса коса, носеше грим и обличаше женски дрехи. Той все още не е съобщил какви са мотивите му да се завърне към предишното му аз.
Това направи обаче неговата половинка Емили. Тя потвърди, че Мелиса вече няма да я има и на нейно място се завръща Тихомир. Двамата се сгодиха преди известно време и стягат сватба.

"Той беше транссексуален. Но вече се чувства много по-добре като мъж. Все пак се осъзна и отново си сменя пола", коментира половинката на Тихомир-Мелиса-Тихомир - Емили.
Културистът, превърнал се в жена, така и не си смени пола изцяло. По думите му това е крайна мярка, която включва суперскъпа и опасна операция. А той/тя/той не е готов, а и не било нужно да си премахва члена.
"Хормоните са достатъчни, за да те променят. Не съм фен на трайните премахвания и операциите", сподели преди време Тихомир-Мелиса.

 

Тихомир преди да стане жена .... и като Мелиса.

Тихомир преди да стане жена .... и като Мелиса.


Мачото от "Фермата" и любимата му се залюбиха преди близо година. Емили е транслесбийка, признава самата тя. "За любовта граници, форма и пол няма", сподели тогава Мелиса, щом представи официално половинката си.

Двамата с Емили се превърнаха в първата еднополова двойка у нас, регистрирала се като такава в преброяване миналата година. Още от дете Тихомир разбира, че не се чувства окей в тялото на мъж. Години по-късно решава, че е дошъл моментът, в който да се превърне в жена.

"Още от малка се чувствам различна, играех с кукли, обличах женски дрехи. Когато започнах да се занимавам с фитнес и се запалих по състезанията, пиех различни препарати, приемани традиционно от културисти и бодибилдъри, които активираха повече мъжките ми хормони. Затова дълги години бях заключена в този капан, но на подсъзнателно ниво винаги съм била жена. Съжалявам, че не реших още преди години да го направя. Вече съм себе си, щастлива и уверена", сподели Мелиса, малко след като официално стана жена.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бидон
преди 6 месеца
0
Тези джендъри имат нужда от психолози,не от женски хормони..Как не го разбраха до сега?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Джендър колкото шел
преди 6 месеца
0
Такава сволач в миналото щеше да бъде набучена на кол
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 6 месеца
0
Ако беше станал двойка с мъж, щеше да продължи да е жена. Но явно сляпата неделя за него е Емили, сериозно е хлътнал, сериозно отношение има към нея, освен че е и умен и сериозен и самия той като човек, та, нормално - иска да я покровителства, да е мъжа във врузката, сериозната връзка. Дано тя се е осъзнала и станала сериозна към него, че преди каквито ги говореше....."Не съм се наживяла, всяка седмица ходя в различен град да спя с различни." И той от любов нищо не и казваше. Ами, правеше впечатление. Дано са щастливи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
123
преди 6 месеца
0
умственно объркани същества...на тия години да не знаеш какво искаш да бъдеш....през година искаш член...после не си искаш члена...психопати...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ужас
преди 6 месеца
0
изроди
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени