Артисти, певци и силиконки скочиха на премиера: Надмина и министър Наско, чудовищна глупост е да даряваме пари за оръжие на Украйна!

https://hotarena.net/laifstail/artisti-pevci-i-silikonki-skochiha-na-premiera-nadmina-i-ministar-nasko-chudovishtna-glupost-e-da-dariavame-pari-za-orajie-na-ukraina HotArena.net
Артисти, певци и силиконки скочиха на премиера: Надмина и министър Наско, чудовищна глупост е да даряваме пари за оръжие на Украйна!

Интелектуалци, артисти, певци, дори силиконки скочиха срещу  идеята на примера Кирил Петков да дарят една заплата, с която да се купува оръжие за Украйна.

\"Кирил Петков надмина и министър Наско! За първи път виждам премиер да събира пари за оръжие. Това е забележително! Не знам дали някой от европейците ще си го позволи. Аз съм в потрес!\",  коментира актьорът  Филип Аврамов.

Разочарована от призива на премиера се оказа и Несебърското Барби.

\"Скъпи, временно изпълняващ длъжността си господин премиер, обръщам се към вас със „скъпи“ не от уважение, а защото вашите безумни решения ни излизат много скъпо. Населението страда. Призовавате всеки български гражданин, който иска да помогне на Украйна да дари като вас по една заплата. Знаете ли, че половината от българския народ са безработни, а тези работещите са на минимална заплата и възрастните получават обидно малко и нищожна пенсия?\", коментирай емоционално Ивелина Паунова.

Идеята за една заплата за въоръжение коментира и рапърът Устата.

\"Ще се отзова на призива ви за дарение за закупуване на боеприпаси за Украйна. Мисля, че една заплата не е достатъчно, ще дам цялата сума, с която ме подпомогна моята държава, след като ми забрани да работя близо две пандемични години\", коментира Устата.

Своята позиция по темата коментира и сценаристът Иво Сиромахов.

„Партиите могат да дадат добър пример като дарят за Украйна не  заплатите на гражданите, а собствените си партийни субсидии“. „Чудовищна глупост!“ Така лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов определи инициативата на Кирил Петков.


„Мръсните политически игри не ме интересуват“, категорична от своя страна е певицата Йорданка Христова.

„Доста съм объркан, казва на свой ред Стефан Диомов.  Трябва да помагаме на украинците така, както го прави целия свят“, казва бащата на Тоника.

„Премиерът е като пате в калчища. Каквото и да направи няма как да изтрие този срам. Ако след падането на Берлинската стена много пъти ме е било срам от действията нашите управляващи, сега направо ме е гнус“, категоричен е Васко Кръпката, писа „България Днес“.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.