Бременната фолкпевица Мира: Семейството вече е по-важно от кариерата ми!

https://hotarena.net/laifstail/bremennata-folkpevica-mira-semeistvoto-veche-e-po-vajno-ot-karierata-mi HotArena.net
Бременната фолкпевица Мира: Семейството вече е по-важно от кариерата ми!

\"Когато разбрах, че съм бременна, осъзнах, че семейството ми е по-важно от музикалната кариера. Приоритетите ми се промениха - казвах си, че е по-добре на мен да ми е лошо, но на бебето да му е добре. След раждането може и да се върна на сцената, но никой не знае какво ще се случи след една година\".

Това заяви пред \"България Днес\" фолкпевицата Мира, която навръх Великден разкри, че носи момченце в утробата си. Изпълнителката е в четвъртия месец, като в началото на бременността е имала трудни моменти, но вече всичко преминава по-спокойно. И не се оплаква, защото знае, че при други жени бременността може да протече много по-тежко.

\"От началото на годината всичко ми се случи много бързо. Навръх Нова година приятелят ми ми предложи брак, а месец по-късно забременях. Не сме подписвали, но за мен раждането на дете е повече от всеки подпис. Искам да благодаря на човека до мен, че ме подкрепя постоянно и с него сме едно семейство\", сподели още пред вестника Мира.

Певицата разкри, че ще продължи с участията си до месец май и след това спира, за да се отдаде на майчинството. \"На моите изяви има много танци, а положението ми вече не го позволява. Хубаво е да имаш любовта на публиката, но когато се прибереш вкъщи, си сам. Затова в един момент приоритетите се променят. Благодарна съм, че имам една чудесна и положителна година след тежките периоди на пандемия и война\", добави Мира.

Бъдещата майка е категорична, че ще се опита да възпита момченцето си да е добър човек, който да оценява това, което се прави за него. И за нея няма значение каква професия ще си избере, а да помага светът да се превръща в едно по-добро място.

\"Повече от 20 години с песните си се стремях да разказвам истории, да усмихвам и да веселя. Дойде ред и на моята приказка. В нея водеща отново е музиката. Именно тя ни събра, когато най-малко очаквахме. С първия поглед, с първия допир усетих, че той е моята любов, моята сила, моята опора, онова, което винаги съм искала в живота си. И ето ни днес в очакване на нашата първа рожба. Момченцето, което ще олицетвори любовта, която си мислех, че съществува само в приказките\", заяви емоционално Мира.

5 Коментара

Ху дъ фък ис дат?

преди 1 година

Мира? Коя беше тази? Каква кариера, какви 5 лв. Хора, спрете да пишете за някакви никому неизвестни персони, само родителите им се интересуват за случващото се в бивота им.

Коментирай

Рони

преди 1 година

Преди години се увърташе край Милко Калайджиев, за да се говори за нея.До там беше. Едва ли някой помни някоя нейна песен, а да не говорим, че гласът е неразпознаваем!

Коментирай

Явор

преди 1 година

Всъщност гласът й е доста розпознаваем заради носовото пеене и със затворени очи бих я познал. А песента "Цепката, цепката- на полата цепката" беше тотален хит ха ха

Коментирай

Аха

преди 1 година

Каква кариера?

Коментирай

Хе хе

преди 1 година

Но е факт, че е култово име във фолка, и въпреки, че от години не пее, хората все още се интересуват от нея. Същото е за Кати, Лия... А колко много други певици правиха песни, но никой не ги помни вече

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.