Чудо! Мими Иванова: Ванга ме спаси от смърт! (Вижте необяснимата история на естрадната певица)

https://hotarena.net/laifstail/chudo-mimi-ivanova-vanga-me-spasi-ot-smart HotArena.net
Чудо! Мими Иванова: Ванга ме спаси от смърт! (Вижте необяснимата история на естрадната певица)

„За някои може да звучи невероятно, но аз бях свидетел на чудо!“

 

Това призна навръх своята 75-годишнина естрадната певица Мими Иванова, която за пръв път разказва за своето впечатляващо премеждие, което едва не й коства живота.

 

Преди години Мими и фолк певицата Луна заедно с Иван Балсамаджийски пътували за участие в Сандански. До вечерта, когато бил концертът им, имало много време и решили да отидат до Петрич и да запалят свещ в памет на пророчица Ванга, с която изпълнителката е била много близка.

 

„Иван и Луна отидоха на гроба на Ванга, после влязоха в храма, но за малко, а аз първо се отбих а църквата, за да видя иконите на Светлин Русев. Той ги беше направил малко преди това и имаше дебати дали са канонични или не\", спомня си певицата. В един момент Мими останала сама. „Почувствах се някак странно, прекрасно, но след малко едва не умрях“, доверява половинката на Развигор Попов.

 

„Отстъпвам назад-назад по гладка плоча, за да видя по-хубаво иконите, но стъпвам на един праг, който е много малък – 20-30 сантиметра, и трябва да го преодолея, за да мина на второто ниво. Усещам, че политам с цялото си тяло и главата назад. Всичко беше като в забавен каданс. Казвам си: Край, умрях“, ужасява се и сега естрадната певица. И точно в този миг, когато вече се прощава с живота, неизвестно откъде върху нея паднал свещник с горящи свещи. „Буквално се люшна върху мен. Залових се за него и ха напред, ха назад… накрая се изправих“, спомня си за чудото Мими пред в. „България Днес“.

 

Когато пуснала свещника, видяла с изумление, че той се връща на мястото си – на метър и половина назад. Певицата и до ден днешен няма обяснение за случилото се.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.