Дениз Хайрула от „Ергенът” се срамува от бедните си майка и баща

https://hotarena.net/laifstail/deniz-hairula-ot-ergenat-se-sramuva-ot-bednite-si-maika-i-bashta HotArena.net
Дениз Хайрула  от „Ергенът”  се срамува от  бедните си  майка и баща

Дениз Хайрула, която е сред най-хитовите участнички в „Ергенът”, е била изключена от училище, заради неизвинени отсъствия и лошо поведение. Това твърди нейна бивша преподавателка, която разкрива, че плеймейтката била особено проблемна ученичка и много трудно се вписвала в колектива.

 

Тя разкрива, че Хайрула още от ученическите си години създала имидж на интригантка. Непрекъснато правила сплетни между съучениците си. Създавала напрежение в класа, закъснявала и вечно била неподготвена за часовете. Това се превърнало в причина Дениз да изхвърчи от столичното 23-то средно училище, където събирала ум и знания.

„Случвало се е да не посещава учебните занятия със седмици. Дружеше предимно със слаби и проблемни ученици”, разказва учителката пред „Уикенд”. Красавицата влизала в коалиция с тях, за да издевателства над съученички, но тази нейна практика бързо била преустановена и на Хайрула й се наложило да си потърси друго школо. „Дениз обичаше да насочва вниманието на своите съученици и преподаватели върху себе си, като се изкарваше жертва”, припомня си преподавателката.

Близки до скандалната дама издават, че освен визията си, тя променила и отношението към близките си. „Спря да публикува снимки с тях в социалните мрежи и изтри такива, които евентуално биха я злепоставили”, разказва нейна приятелка. „Дениз е от бедно работническо семейство, което не обича да показва публично. Тя се срамува от майка си и баща си. Предпочита да демонстрира фалшив лукс в социалните мрежи, който силно контрастира на родния й дом. Иска да си създаде нов живот, вероято по тази причина обича да говори често за връзката си с Христо Сираков и да драматизира за тази загуба”, разказва девойката.

Не е тайна, че Дениз Хайрула е сред най-известните плеймейтки у нас. Тя обича да изтъква, че учи специалност „Психология” в Нов Български университет, но какво се случва с образованието й, което непрекъснато афишира, не става ясно. Брюнетката нашумя най-вече покрай връзката си с вече покойния мераклия Христо Сираков. Неотдавна двамата бяха сред едни от най-обсъжданите светски двойки и дори стигнаха до годеж. Не след дълго обаче последва раздяла, която не бе изненадваща предвид имиджа на покойния плейбой. Въпреки забежките и изневерите от страна на далеч по-възрастния от нея коцкар, Дениз не се поколеба да афишира връзката им и се възползва максимално от името на своя възрастен покровител, за да набира популярност. Опита да мине с този пиар трик и в „Ергенът”. 

Закачките там пък станаха все по-сериозни и чести, а това събуди въпроса коя от девойките всъщоност ще спечели формата и сърцето на фитнес гуруто Виктор Стоянов. Както вече стана ясно в социалните мрежи, Дениз се познава с някои от участничките още отпреди шоуто. Според слухове пък, именно тя е тази, която ще стигне най-далеч в „Ергенът”. За това намекна и Виктория Капитанова в своя профил в Инстаграм. Все още не е ясно обаче дали Дениз печели хитовото риалити. Единственото, което изкусителката издава, е това, че на този етап не желае да се омъжва за никого, а коментарът, че ергенът Виктор не изглежда като мъж, който би могъл за покрие прищевките й подсказва, че едва ли би се задържала с човек като него. Тя неколкократно спомена, че външния вид не е най-важното в един мъж, което подсказва, че за Дениз по-съществено е материалното измерение на любовта. Загадка остава и това дали в момента брюнетката е обвързана, макар индиректно да издава онлайн в отговорите си, че никога не е сама.

5 Коментара

хаха

преди 1 година

баклюци!

Коментирай

......па

преди 1 година

Явно още от училище се е ориентирала към древната професия която упражнява,но щом родителите и не са против,кои сме ние,че да я съдим.То се вижда ясно и в ''Еренът'' коя каква е. Не е нужно да се пишат инфлуенсърки, модели-тинтири-минтири.

Коментирай

?!?!?!

преди 1 година

Ха ха ха, те пък нейните родители се срамуват от нея , в какво се е превърнала три пъти в повече, ха ха ха

Коментирай

Тото

преди 1 година

Едно не разбрах. Известна е , че не е печелила Мис Плеймейт ли? Горката си мисли, че е еротичен модел а тя прилича на тюфлек! Изсипана е като чувал, мине ли 30 ще стане дроб!

Коментирай

Ерджан

преди 1 година

Когато спеше преди година с дядо си,те не се показваха пред хората от срам.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.