Диона, буквар виждала ли си!? "Политоложката" се излага с правопис (ВИЖ ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/diona-bukvar-vizhdala-li-si-politolozhkata-se-izlaga-s-pravopis-vizh-tuk HotArena.net
Диона, буквар виждала ли си!? "Политоложката" се излага с правопис (ВИЖ ТУК)

Освен забрана за шофиране, на Диона трябва да й се забрани и да пише. Особено в социалните мрежи, където има толкова последователи, които да й гледат сеира.

Изпълнителката с Нурофена тотално се излага с правопис и грамотност, по-слаби от тези на дете в предучилищна възраст.

Последният й пост тотално възмути и малкото й останали фенове. В опита си да промотира благотворителен концерт, Диона не успя да напише правилно дори мястото на събитието.

„МладеШки дом Монтана“, написа певицата, която май никога не е виждала букварче. Грешката не е от клавиатурата, нито по неволност, а от незнание и далеч не се случва за първи път.

За тези, които ще оправдаят невежеството с ромското й потекло или произхода от село Койнаре, ще кажем, че Диона всъщност е студент по Политология. Т.е. ако успее да изкласи без повече арести и крими проявления, ще си имаме висшистка, която не знае как се пише думата „младежки“.

Или може би певицата ще оправдае и неграмотността си с прекомерната употреба на Нурофен и Колдрекс?!

 

3 Коментара

Rumiana

преди 1 месец

Може да се приеме и за техническа грешка, защото буквите Ш и Ж се намират една до друга.

Коментирай

Грамотен

преди 1 месец

Ш и Щ ма коза,Ж е на латинско V

Коментирай

veveism65

преди 1 месец

Аз не понасям Диона много преди изцепката. Но ,в този случай ще кажа,че се съмнявам тя да е написала този текст . Според мен, за да виждаме обявата в този вид , мисля,че е нужна намеса на "някой админ" или поне "обикновен компютърджия". Честно казано, аз се справям отлично с компютър, но не знам как да напиша текст, който да приеме този вид! Знам, че всички са "взели на мушката" Диона след известната ни изцепка, но, хайде, първо да мислим преди да пуснем обвинителна статия против някого. Вероятно въпросната Диона е обградена от неграмотници.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.