Ева Веселинова кръсти близнаците, продължава да крие бащата на децата

https://hotarena.net/laifstail/eva-veselinova-krasti-bliznacite-prodaljava-da-krie-bashtata-na-decata HotArena.net
Ева Веселинова кръсти близнаците,  продължава да крие бащата на децата
Близнаците на Ева Веселинова – Борис и Стефания, наскоро навършиха 1 годинка, а вече официално са и християнчета. Те са били покръстени в Клисурския манастир „Света Петка” край Банкя. „Ще ни остане приказен спомен от този ден!”, доволна е щастливата майка.

 

Откакто роди, бившата журналистка се е съсредотчила върху децата и рядко й остава време за нещо различно от бебешки занимания. Тя обаче е доста организирана и успява да се справи с ежедневните задължения без проблем. По случай кръщенето на близнаците, Ева сподели следното в социалната мрежа: „Борис и Стефания приеха най-важното тайнство. Така техният човешки дух укрепна и доби възможността да расте свободно, водейки ги по пътя на доброто и светлината. За този толкова важен ден избрахме манастир \"Света Петка\". Мястото е сантиментално за мен и мъжа ми. Имаме си история там и сме водили децата няколко пъти. На мен винаги ми е било любимо! Енергията е невероятна! А сега е още по-специално място за всички ни!”. За кръстници родителите избрали техни близки приятели, а гостите получили  покани, както и малки подаръчета, които да им останат за спомен.

„За да са спокойни децата по време на ритуала, се погрижих ежедневният им режим да не се променя през този ден. Станахме сутринта, както обикновено. Приготвих им закуска, поиграха си. Организирах ритуала от 12:30 часа. Така към 11 часа, когато им беше време за дрямка, се качихме в колите и се отправихме към манастира. Спаха около час в колата. Веднага щом пристигнахме ги нахраних. А когато едно дете се е нахранило и се е наспало, вижда света по друг начин!”, продължи разказа си Веселинова.

Тя изглежда доста обсебена от майчинството и всячески се грижи за комфорта на наследниците си. Даже не позволила на гостите да ги доближават, за да не ги пристеснят или разстроят. Поканените трябвало да стоят на минимум 2 метра разстрояние от бебетата и да наблюдават ритуала отдалече. Това, разбира се, не помогнало особено, защото хлапетата пак се разревали с пълен глас, когато свещеника ги потопил във водата.

Веселинова не крие, че малките Борис и Стефания са центъра на нейната вселена. „Моите безценни съкровища превзеха целия ми живот. Още не мога да повярвам, че точно на мен се падна това щастие, но е факт! Вече цяла година изпълват и осмислят живота ми! Толкова са малки, а са всичко! Толкова са крехки, а носят в себе си най-голямата сила! Слънцата на моя живот! Най-прекрасните усмивки, които се моля никога да не слизат от лицата им!”, нарежда блондинката.

Тя ежедневно пуска много снимки на бебетата, но досега така и не се осмели да покаже баща им. Преди време се шушукаше, че е имала връзка с възрастен заможен господин, но Ева твърди, че приятелят й всъщност бил млад. „Хората, които ме познават, знаят,  че много от нещата, които се говорят за мен, са абсолютни лъжи и измислици! Всеки сам избира на какво да вярва!”, коментира бившата журналистка.

С днешна дата Веселинова е загърбила телевизията, но е намерила ново поле за изява – занимава се с инфлуенсърство и реклами в социалните мрежи. Тя промотира предимно детски стоки.

Преди да стане известна като репортерка в „Господари на ефира” и панелистка при Гала, Ева беше асистентка в предаването „Сделка или не”, където отваряше кутии с Румен Луканов. След това последваха звездни мигове за нея, но бременността я свали от ефир и вече има други приоритети в живота си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.