Герасим Георгиев-Геро: Хората сме COVID-ът на Земята, нещата отиват на затриване

https://hotarena.net/laifstail/gerasim-georgiev-gero-horata-sme-covid-at-na-zemiata-neshtata-otivat-na-zatrivane HotArena.net
Герасим Георгиев-Геро: Хората сме COVID-ът на Земята, нещата  отиват на затриване

\"Ние, хората, сме COVID-ът на тази Земя! Наистина мисля, че все едно някой е направил сценарий, за да затрие този свят като морал, като семейство, като ценности. Към затриване отиват нещата. Не се шегувам. И причината е в нас, хората, разбира се. Ние първо разболяхме тази земя и сега се чудим защо се случват катаклизми. И ние дупчим, изсушаваме, замърсяваме, изсмукваме. Земята няма да издържи дълго време на това. Дано оцелеем.\"

В това е категоричен актьорът Герасим Георгиев-Геро, който има непоносимост към боклуците, които навсякъде и по всяко време се разпространяват у нас. \"Ако събираме след себе си, няма толкова да пакостим на природата. Все пак сме част от нея, това не бива да се забравя\", категоричен е Геро.

Вечно усмихнатият актьор в момента си почива, но където и да отиде, забелязва българската черта - да смятаме, че някой ни е длъжен. \"А не е така. Не може да мислим все по този начин - \"След нас и потоп\", отговорни сме\", категоричен е актьорът.

 

\"Забавлява

Забавлява се с колегите

Геро играе навсякъде - и в театъра, киното, сериалите и е тв водещ. Един от най-симпатичните български актьори не вярва, че ще повтори ситуацията с локдауните. \"Все пак има доста ваксинирани хора. Локдаунът не ни направи по-добри, напротив. Става все по-зле. Започват да изскачат повече низките страсти и чувства и всеки мисли още повече само за себе си. Дано светът оцелее\", надява се Герасим.

След като преди по-малко от месец навърши 47 години, актьорът смята, че времето в момента му е най-силното за работа и ангажименти. \"За 22 дни направихме филма \"Голата истина за група Жигули\", страшно се забавлявахме. В театъра също имам нови постановки, но гледам да отделям време и на дъщеря ми Йохана. Това онлайн обучение, което имаха децата, е абсолютно пропиляно. Министерството на образованието трябва да знае, че имаме една нулева година, в която учениците нищо не научиха, и тепърва ще берем плодовете от това впоследствие. Така мисля аз де\", споделя Геро, цитиран от България Днес.

1 Коментара

Да

преди 2 години

Геро е прав.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.