Грозно! Деян Донков крещи на Радина в магазин (Актьорът се разфуча заради дрехи на разпродажба)

https://hotarena.net/laifstail/grozno-deian-donkov-kreshti-na-radina-v-magazin HotArena.net
Грозно! Деян Донков крещи на Радина в магазин (Актьорът се разфуча заради дрехи на разпродажба)
На приливи и отливи е любовта на Деян Донков и Радина Кърджилова, видя HotArena.


Родителството не е успяло да смири буйните им характери и те не се свенят да си крещят на публични места. На грозен семеен скандал между двамата актьори станаха свидели клиенти на столичен бутик за дрехи на булевард Витоша. Нервният Деян, който се бе застраховал от любопитството на феновете с каскет и тъмно очила, не остана незабелязан след като рязко повиши тон на любимата жена. 


Оказа се, че Донков, който неведнъж е споделял, че има афинитет към модата, не дава думата на половинката си, когато става въпрос за пазаруване. След като Радина си набеляза няколко тоалета с намаление, сред които и пуловер за подарък, актьорът заповеднически й каза да остави всички закачалки, които е награбила. 


Попарената Радина първоначално не се подчини на волята на мъжа си, но след като той демонстративно я заряза на първия етаж на магазина, тя го последва като пале. Скандалът обаче не секна дотук, а се премсти на втория етаж в секцията с мъжка мода в магазина. Там двамата актьори продължават да си разменят гневни погледи, нацупени физиономии и грозни думи, като Донков с нервни жестове показваше на вече просълзената Радина да мълчи, къде да стои и какво да му подава да мери. 


Оказва се, че актьорското семейство има вредния навик да спретва подобни безплатни постановки на софиянци ежедневно. Служителите в магазините в района на дома им признават, че често им се случва да бъдат арбитри в караниците им, пише Ретро.

8 Коментара

Фифо

преди 4 години

Тя пък тази повлекана една модерна ужас

Коментирай

555

преди 4 години

2 години живях в Сф, всяка втора "кореняк" софиянка беше неподдържана и облечена мега зле. Явно за тях "да си от Сф" е достатъчно и им придава класа и стил.

Коментирай

Мая

преди 4 години

Тези и двамат са ужасно противни

Коментирай

Жена

преди 4 години

Така е !Затова аз сама си плащам!Никой не ми връща закачалките освен големият ми задник!Всъщност доста прост народ влиза тук и малцина ще ме разберат!Ама дреме ми на ......

Коментирай

What a feeling

преди 4 години

За какво и е този скандалджия и побойник?Така като го гледам най-вероятно е и заклет алкохолик.Не мога да разбера такива жени-да нямат грам самоуважение и да търпят такива отрепки.

Коментирай

Милка

преди 4 години

и моя мъж ми крещи за щяло и нещяло и ме обижда ама съм се примирила. Ако го оставя ще ме съсипе от мизерий и агресия защото е злобар. И без това обича да посяга. Пълен комплексар като Деян

Коментирай

Mhm

преди 4 години

Милка, предлагам ти да отидеш да се прегледаш и след това да си подадеш молбата за развод. Чисто приятелски съвет. :)

Коментирай

Еее аман

преди 4 години

Как не им омръзна на тия да се излагат като кифладжии? Бахти откачалките

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.