Иван Христов: Ирина спаси живота ми! (Продуцентът и водещ спря алкохола заради нея)

https://hotarena.net/laifstail/ivan-hristov-irina-spasi-jivota-mi HotArena.net
Иван Христов: Ирина спаси живота ми! (Продуцентът и водещ спря алкохола заради нея)

Десет години след като спира да пие, Иван Христов прави равносметка за случилото се, узна HotArena.


\"Ирина ми спаси живота и физически, и духовно\", така тв продуцентът започва разказа за един от най-трудните и периоди в живота. Искрено и лично Христов разкрива какъв е бил начинът му на живот преди появата на настоящата му спътница в живота Ирина. От страниците на биографичната книга на Иван и Андрей \"Братя по сърце\", става ясно, че именно Тенчева изиграваа огромна роля в неговото отрезвяване. Няколко месеца след като двамата усещат първата искра, Иван си дава сметка, че не може да продължи с пиенето. 


\"Преди да мина към физическото пристрастяване, моята нужда от алкохол беше да се създаде паралелна действителност, която е по-лека за понасяне. Никога не ми се е налагало да пия, за да ми е бърз мозъкът и да пускам шеги по време на предаване. Аз пиех заради останалите 23 часа, в които не съм в ефир\", повдига завесата Иван, който от 10 години няма зависимост към алкохола. 


Повратната точка е заминаването му с Ирина на море малко след началото на връзката им. Дните, в които са там, той е постоянно пиян. Признава, че разочарованието в очите на водещата го отрезвява и й обещава, че ще спре, Подробностите около това, през което е минал през следващите седмици, го държат и днес далеч от алкохола, пише България днес.

8 Коментара

Ки

преди 1 година

Нищо затова тя пие като за двама вечно е с чашкатавинце.Изглежда и тя трудно понася реалността и има нужда от паралелна реалност.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Спасила го стрина ама друг път.Брат и има психоцентър и е хипнотизатор. Хиптнотизирал е Иванушка да не вижда нищо друго освен Ирина.На нея обаче не може да въздейства/защото и е роднина/да остави чашката.

Коментирай

1

преди 1 година

По скоро се е осъзнал във вече зрял период. Кофти за първата му жена,че го получи в момент в келешлък,изглежда по свястна от превзетата му Ирина

Коментирай

007

преди 1 година

Подкрепям долните коментари.Той не се е осъзнал, ако не заради Вихра,то за детето си ,но видите ли погледът на Ирина го освестил.А тя самата какво е харесала у един пияница?Иначе демонстрират любов,хармония,явно се разбират.

Коментирай

Ирина

преди 1 година

като е толкова свястна защо тя не го извади от блатото?

Коментирай

Горкия милионер продуцент

преди 1 година

Боли ме фара за вас. Има гладни, бити, бедни работещи, хора без пенсии, не могат да си купят лекасртва. Тия двамата какво ме интересуват, Ирина е превзета на долна мърша.

Коментирай

Ана

преди 1 година

Защото той сам не е искал да спре с пиенето.

Коментирай

......па

преди 1 година

Как какво е харесала,естествено дебелия му портфейл и това,че може да го върти на малкия си пръст.Ако беше беден квартален пияница ИванчО нямаше и плюнка да хвърли върху него камо ли да се Флюби фатално.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.