Кулагин ИЗРИГНА срещу Атанас Колев: Нася, ШЕБЕК СЕЛСКИ! (Вижте какво още разкри за рапъра)

https://hotarena.net/laifstail/kulagin-izrigna-sreshtu-atanas-kolev-nasia-shebek-selski HotArena.net
Кулагин ИЗРИГНА срещу Атанас Колев: Нася, ШЕБЕК СЕЛСКИ! (Вижте какво още разкри за рапъра)

Майсторът на четката и фондьотена атакува Колев, че нарочно го обижда в социалните мрежи, за да може да му се обърне внимание.

 

„Охрана винаги имам, когато излизам в нощни заведения, не се ласкай, че тя е в твоя чест. Всички видяхме как, Нася, сядаш на сепарето като препикано мушкато и докато плюнчиш фанта със сламка, аз гърмя шампанско. Пестелив си, Нася, няма лошо. Но от теб рапър няма да стане, нито пък доктор. Колегите ти по медицина казват, че са те хванали да преписваш на изпита и са те изкарали пред сто човека. Няма да те бъде“, продължава с нападките Кулагин, пише „България Днес“.

 

Според гримьора Атанас е „плиткоумен и интелектуално импотентен. „Хората отдавна те забравиха, ако изобщо са те запомнили. За мен се пише, аз съм интересен на хората и затова се закачаш за моето име. Преди няколко месеца научих, че си ме споменавал с цел да ти се обърне внимание, подминах те и реших, че няма да ти давам ефирно време.

 

За мен си ниска топка, Нася! Но ще ти дам възможност да се отъркаш в моето име. Заговаряш за Къщата, която е най-голямото и последното ти постижение в живота, и ще ти припомня, че аз взех три пъти повече пари от теб. Ти и целият сбирщайн от скучни и безинтересни, вас ви гледаха, защото аз бях вътре!“, изригна Кулагин.

5 Коментара

До Кулагин

преди 4 години

Ти си едно злобно, човече! Можеш само лайната да ядеш на Атанас Колев!Сгелпен хляб! Ти мразиш и плюеш всичко над теб!

Коментирай

хаха

преди 4 години

"Реших, че няма да ти давам ефирно време..." Къде, в коя тв Кулагин? Имаш си предаване ли? Ооооо, да, ясно къде - в Instagram. хахахахахаха

Коментирай

Съседка

преди 4 години

От малък си е проклет. Викаха му Вальо жената.

Коментирай

Ооооо

преди 4 години

Колко педераси са слагали минуси на коментарите!

Коментирай

Дженър

преди 4 години

На вас може да ви е смешно, но на Кулагата много му сече пипето, знае какво прави и как да го направи, докато Наско си е меко казано празна лейка.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.