Куриоз! Миглена Ангелова крие 4-годишна доведена дъщеря (Внучето на водещата по-голямо от момиченцето)

https://hotarena.net/laifstail/kurioz-miglena-angelova-krie-4-godishna-dovedena-dashteria HotArena.net
Куриоз! Миглена Ангелова крие 4-годишна доведена дъщеря (Внучето на водещата по-голямо от момиченцето)
Сложни роднински връзки, досущ като в индийски сериал, се заплитат в семейството на Миглена Ангелова, узна HotArena.


Устатата водеща от няколко години има връзка с 9 години по-младия от нея бизнесмен Кузман Примджанов. Не разликата във възрастта в полза на Миглена обаче е изненадващата в случая. По-куриозното е, че нейното внуче е батко на доведената й дъщеря. 


Кузман има две деца - момче в тойнейджърска възраст и момиченце, което през лятото е станало на 4 години. Същевременно най-голямото внуче на мадам \"Искрено и лично\" Деймиън в края на 2019 година направи 7, което го прави батко на доведената дъщеричка на баба му. Сложно обаче е да се каже какви точно са си Деймиън и дъщеричката на Кузман, тъй като подобни оплетени роднински връзки са рядко срещани.


Иначе Деймиън е дете на първородната щерка на Миглена - Дора, която от дълги години живее в чужбина. Бившата водеща е баба и на още две внучета - Алия, дъщеря на едната близначка Адриана и Марселин, която е сестричка на Деймиън.


Трите внучета, четирите деца на Миглена и разликата в годините изобщо не притесняват нея и Кузман. Двамата са заедно от няколко години, но дълго време не искаха да афишират връзката си. Въпреки това тя не криеше, че е лудо влюбена. \"За мен той е много скъп, ценен, важен. Прави ме решителна, силна, смела. Измислям разни неща, за да се гордее с мен\", сподели тогава тя. 


Няколко години по-късно чувствата им не са изстинали и те са като голямо сплотено семейство. Запознали са се с децата си и редовно ходят на почивки в компанията на някое от внучетата на Миглена. Независимо, че има зад гърба си 4 развода и няколко неуспешни връзки, Ангелова е готова да мине за 5 път под венчило. Само че Кузман все още не й е предложил. 


Мнозина смятат, че връзката им няма бъдеще и бизнесменът ще я зареже заради по-млада, но Миглена категорично отказва да слуша подобни хипотези, пише Галерия. 

4 Коментара

Мария

преди 4 години

ТАЗИ СЕ НЕНАЧЕСА.

Коментирай

Azz

преди 4 години

Значи тъкмо му се е родило детенце и той се е загаджил с бабичката. Ужас!

Коментирай

Деса

преди 4 години

Как има такива тъпи мъже да се вържат на тази грозна баба досадна фъфлеща и неприятна

Коментирай

Мари

преди 4 години

ТАЗИ БАБА И МИРИШЕ ОТДОЛУ.ТЯ СИ ЗНАЕ ДЕ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.