Лорд Евгени Минчев: Андреа, която не е Бочели, да прогледне за модата, Баташова - участник в оперетна драма и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-andrea-koiato-ne-e-bocheli-da-progledne-za-modata-batashova-uchastnik-v-operetna-drama-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев: Андреа, която не е Бочели, да прогледне за модата, Баташова - участник в оперетна драма и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Андрей Арнаудов да порасне модно!

Само да подскажа на Андрей, че гей парада ще е чак другото лято, ако с тази ризка е искал да покаже съпричастност с различните. Да, тяхното знаме е малко по- ярко, но цветовете са почти същите. Ако захвърлим ризата настрани, то не мина ли отдавна модата на копчетата по яките...Сакото виси в раменете не като подарено а направо откраднато, въпреки че Арнаудов не е такова момче. Както се казва- господине, хубаво сако, жалко че са нямали Вашия размер. И така... Очилата придават свеж вид и ако човек е пунктуален може да прозре, че те подхождат на една от линиите в ризата. Не е съвсем модна линия, по- скоро е партийна линия. Гаджето ми казва- остави човека на мира и той риза носи. Харесвам герба на сакото. Не ми достига парче от снимката за да узная дали е от лесотехническия или от факултета по детска педагогика. Може и да е просто от... факултетО. Гаджето ми вика- питай го къде е Иван. Казах му, че учтивите хора не правят подобни намеци.

Баташова- участник в оперетна драма

Роклята на Боряна Баташова прилича на птица, родена от прегрешенията на паун с градинска мрежа. Освен в бързането си да позира, Боряна да е закачила някой плет, иначе не си обяснявам  несиметричните дупки в роклята. Празните пространства в облеченото разкриват прасеца, който в този случай мисля, че трябва да бъде по-прикрит. Ако долната част бе повдигната рязко нагоре, можеше да открои таз или кръст с много по-голям успех. Аз имам няколко причини да дръпна ушите на актрисата- певица, но тези обеци го правят далеч по-зловещо. Те тежат без да придават на лицето нещо особено. То е красиво само по себе си и като такова, би се радвало на нещо по-дискретно. Тази оперетна драма вероятно си има повод, но освен ако това не е облечено под дулото на пистолет, Баташова може да направи по-успешни избори занапред.

Стабилен моден квартет стои зад черното!

Че черното е отново на мода, докладват три стилни жени, сред които бизнесдамата Силвия Хрисимова- Шонлебе, чиито гердан от перли като печат утвърждава вечното им приложение. Черната рокля на Шонлебе с на пръв поглед скромна кройка, може да бъде фон на различни комбинации от шалове, бижута и още форми на въображение. До нея- Славка Каравелова прави естетически фурор с дреха от две части, красиво обединени от колан с роза. Розата идва като капка настроение от горната част и цъфти в средата на модното събитие, което Каравелова представлява. Наслада за очите е и бизнесдамата Диана Петрова, чиито точки възвръщат този нежен десен на парти- сцената. Точките, смятани за трудно съчетаеми и претенциозни, са всъщност комплимент за всеки дизайнер и за онези, които ги предпочитат. Петрова е постигнала прилика с истинска парижанка с щедрото колие от перли и фризура, която според повода може да бъде заменена с шапка. Крайно вляво, д-р Мариела Ботева дописва автентичната биография на черното, което както вече казах остава на мода.

Андреа, която не е Бочели, да прогледне за модата

Очилата на Андреа щедро отразяват околната действителност. Те са две мини огледала в баня на млади съпрузи, но защо трябва да покриват една трета от лицето- не знам. Мога да изразя личното си мнение, че те нито и придават вид на знаменитост, нито са така удачни на закрито. Ако отминем тях, ще се натъкнем на избуяла прическа, поръсвана сякаш с лимонтузу и бакпулвер за набухване. През чашата за шампанско на чиито фон виждам не толкова идеален маникюр, погледът отива на ризата, която не би била лоша ако беше палатка или щора. Огромният колан отива на черната блузка но общата визия на певицата можеше да мине и без него. Незначителна гривна се опитва да завърши черната трилогия, но според мен- малко безуспешно.

Брат Карамазов и сестра Духовникова- събудете се!

Този кадър е като среща на селскостопанска техника с автомобил Лада през социализма. Цветовете са така мрачни, студени и метални, че спешно трябва да бъдат покрити с мушама или друга ведра материя. При господин Карамазов има запазване на познатата ни естетическа линия- той винаги изглежда така, сякаш се връща от интервю за работа в пощата. При сако с подобен цвят, блузата отдолу не бива да е по-тъмна а обратното. Нещо в бяло, дори далечно розово, би сътворило добър баланс. Актьорът може да опита не чак толкова смелата постъпка да носи шал. Тово ободрява визията и придава на фасона му онова излъчване, което ни напомня за младия Ален Делон. Теодора Духовникова си е причинила цвят и кройка, които можеше да ни спести а този коментар да бъде по-оптимистичен. Не е добре, че косите почти се сливат с плата. Освен ако не играе шотландски друид в някоя пиеса, то кройката е малко като от исторически гардероб. Бих препоръчал на Духовникова дреха в коралов цвят, ярко бижу и може би шапка. Шапката се отнася и за Карамазов, макар че ще скрие наистина хубавата му коса.

1 Коментара

Оффф

преди 2 години

Сменете статията, вече сте публикували ТОЧНО СЪЩАТА! ЯСНО, че нямате глупотии за съчинения, но все пак проверявайте......

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.