Лорд Евгени Минчев: Белослава облечена в дюшек, дрехата на Ивана е само за... дивана, и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-beloslava-oblechena-v-diushek-drehata-na-ivana-e-samo-za-divana-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев: Белослава облечена в дюшек, дрехата на Ивана е само за... дивана, и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

 

 Симона Пейчева- усещане за хижа и уют

 

Винаги грея, когато видя заразителното облекло на Симона Пейчева. Освен моден идол, тя е източник на съзидателни идеи, които могат практично да се поемат от дамите на нейната възраст. Нежното бракосъчетание между шапката и обувките, закъснялата зимна жилетка, ми създават усещане за хижа и уют а от това в сънните и донякъде студени дни имаме нужда. До нея, козметичната кралица Цветелина Маймарова пулсира в мекотата на тази блуза. Цветовете са деликатни и умерени, създават усещане за бриз. Като жена с много последователи в професията си, г-жа Маймарова отново дава подходящ пример за адекватно бизнес облекло, с което може да се посрещнат и гости за коктейл.

 

Десислава- като скица на Кандински!

 

Това снимка на някого, който имитира Десислава /например Две капки вода/, или е сама тя... Потънала в облачността на това кресло, което пък и е напълно тъмън, певицата се откроява като ранно платно на Кандински. Цветовете са като нахвърляни от папагал, докато се храни. Тук жълтичко, там лилавко, беличко... Истинска витрина в детска сладкарница, от която изглежда Деси обилно си е похапвала. Бих препоръчал прическата да се промени на някаква с кок или с високо вдигнати коси, като така се надявам да бъде постигната височината, която липсва. Обувките могат да се върнат обратно в музея на 80-те или да изчакат една декада, докато се върнат на мода.

 

Белослава облечена в дюшек?

 

Хубаво пижамено парти са си спретнали Графа и Белослава. Като един аристократ на друг, казвам на Графа, че от сериозен изпълнител очаквам по-малко шарения от него. Панталонът е съсредоточил повечето познати морски мотиви дотолкова, че прилича на детско комплектче за градина. Към тиквената на цвят риза по-скоро би подхождал кремав ленен панталон, като така позата на радост и безгрижие би била далеч по-оправдана. Очилата бих преместил на по-сигурно място, да кажем- на витрината, от която са свалени. Белослава, благодарение на тези мощни райета изглежда като сградата на Крайслер. Не ми допада и комбинацията на цветове. Така изглеждаха повечето дюшеци в детството ми а Белослава, по мой спомен е момиче с изразен собствен стил. Кройката деформира фигурата на звездата, а прическата искрено я състарява.

 

Роклята на Петя - достойна за бостан?

 

Толкова много модни престъпления само в един цвят! Черната рокля на Петя Буюклиева може да заеме челното място за причиняваща стрес не само в тази седмица. С тюлени добавки, като буреносни облаци, облеченото не носи онази сценична пищност, каквата певицата заслужава. Всъщност, това е малката черна рокля, на която много и се е искало да порасне. Така си обяснявам воалите около бедрата и около едната ръка. Резултатът е разнопосочно струпване на материи и ципове, което спокойно може да бъде поставено насред бостан. Прическата, макар и да отличава Петя, сред множеството скучни такива, можеше да не прилича съвсем на окраската на дъждовник. Обувките категорично бих препоръчал да се изпратят на Сашка Васева или на Райна. Високите , остри токчета, не съответстват на грубоватата платформа на обутото. 

 

Дрехата на Ивана е само за... дивана!

 

Този поглед трябва да бъде даден на търг в Ebay , но не това е темата днес. Темата е дрехата на Ивана и това дреха за показване ли е или за сън. На мен лично ми се приспива от толкова лъскаво и шарено, от кройката и  разкрача на Ивана. Дали целта на позата е била да съблазни или да отблъсне- това също ми убягва. Гаджето вика, че това е пеньоар и жената сигурно се е снимала в хола си, докато чака техници за кабелната. Понеже режеше салата с ножа, не желаех да му опонирам. Но и аз мисля така, има нещо разгулно и частно в тази дреха, нещо смрачаващо, лениво и отпуснато. Не вярвам да се е показала така на сцената, макар да го допускам. Оранжевата основа на десена сякаш примигва с наличието на черните шарки. Все едно имам песъчинка в окото или наблюдавам роклята през стъклата на експресен влак. Черните ботуши позволяват да допусна, че Ивана наистина може би се е появила така на публично място, нищо чудно и да се е харесала сама на себе си. Коланът е прибрал каквото може, но и фотошоп би свършил същата работа. Вижте как обилно е използван, но може би трябваше да обработи също и пръстите на ръцете.

1 Коментара

Мама Миа

преди 2 години

Рядко съм съгласна с написаното от Евгени Минчев, но в конкретния случай наистина и аз мисля, че коментирани те от него звезди не са се погледнали в огледалото, ужасни тоалети.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.