Лорд Евгени Минчев: Любо и Поли ни канят на цирк, Малина да носи малиново, не зелено и още + СНИМКИ

https://hotarena.net/laifstail/lord-evgeni-minchev-liubo-i-poli-ni-kaniat-na-cirk-malina-da-nosi-malinovo-ne-zeleno-i-oshte-snimki HotArena.net
Лорд Евгени Минчев: Любо и Поли ни канят на цирк,  Малина да носи малиново, не зелено и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Любо и Поли ни канят на цирк?

 

Тази снимка сякаш ми казва- заповядайте на цирк, всяка вечер от седем до девет. Любо, когото познавам от вечния му дънково- тишъртски период, тук показва подозрителен финес. Сакото е като на играч на въже или кристал баланс, нежната  бродерия по ревера е като диря от  изпуснали се връбчета. Търсено или не, сходството на цвят и материя от блузката в посока облеченото от Поли Генова, дава заявка, че някой стилист се е потрудил. Според мен, това е грешно прахосано време. Самата Генова сякаш ще пее в оперетата- такава е стилистиката на облеченото. В синята плюшена прегръдка има много наивност, тюлената гарнитура проскърцва в общото, ръкавите крещят цитат от Прилепът: „Обида страшна е това, слугиня съм била...“ Поли заслужава по-добра визия, свързвам естетиката и със странни, но не така отчайващи избори. Пръстени, гривни, прически и пози съсипват доколкото могат цялото. Но както казва гаджето- нека бъдем добри пред Коледа. Нищо, че има девет месеца дотогава.

 

Гала- като племенна кралица

 

Ето я Гала, каквато не бих искал да видя на екран. Роклята- основната причина за това, ме кара да се чувствам като пред екрана на провинциална  телевизия. Пестелив декор, който прави облеченото още по- тъжно. Цветовете се спускат прежълтели от неудобство върху харбали с ръждиви краища. Търсено ли е някакво фолклорно сходство не знам, но тук определено има нещо общо с носията на някое племе, изгубило идентичността си. Гала е единственото, което спасява кадъра. Тя е отлично фризирана и отработено отегчена. Допускам, че не с тази дреха е искала да позира, но някои обстоятелства са по- силни от нея. Предполагам, че фотосесията е била кратка а затворена в гримьорната по-късно може да е проронила и сълза. Компромисен вариант тук би бил ако дъжината на дрехата се скъси, премахвайки два от долните модули. Така ще се получи секси рокличка а остатъците могат да послужат за горната част на абажур.

 

Игнатова и Раева-  мелба от тафта и токчета

 

Тези рокли са като два паркирали един до друг луксозни автомобили. Цветовете са впечатляващи, но не бих казал същото за кройките. Възможно е дизайнът да е сътворен от забързана шивачка, пред която са стояли още абитуриентски поръчки . Прическите на Алекс и Мария са почти еднакви, което говори, че може би еднаквостта на роклите е с търсена прилика. Ламариненият ефект на тафтата превръща дрехите в чудесна пързалка за насекоми а защо не за падащи мигли или шноли. Опитвам се да си представя как Игнатова и Раева биха се забързали ако някои ги повика в слушалките, че са вече в ефир. Ще се получи една интересна мелба в мастилено и изумрудено, върхът на която ще са токчетата на обувките.

 

 Малина да носи малиново, не зелено

 

Времето, което е отминало Малина и тя грее все по-свежа, се е отразило обаче на модната и линия. Това зелено, освен ако не е за спално бельо, не бих препоръчал да се носи от някого с толкова звезден статут. Ако предположим, че зеленият панталон е малка пътечка в гората, то върху нея виси мъглата на палто в мръсно бяло. Толкова огромно, че може да бъде сравнено с небе, в което свободно се разминават ескадрила самолети, дори насекоми. Чантата от известна марка може да мине за случайно прелетял и акостирал обект, защото според мен, не се връзва с нищо тук. Може би само с двата контакта на стената. Мисля си, ако включим чантата в тях, би се получила една много fashion микровълнова печка. Доволен съм от косите на Малина. Не е такъв случаят с обувките, нито с блузата. Избраният интериор за кадъра е потресаващ.

 

Нери Русева – мис Моден Април

 

Изтънчена и актуална, бизнесдамата Нери Русева поднася своята интерпретация за модата на април. Поради широтата на естетическия и замах, тя дава пространственост на облеченото, в което са притихнали електриково и зелено. Наподобяващите пиксели фигури са обединяващи и въздействащи. Чрез тях преливат нюансите на тези подценени цветове. Харесвам якичката, в чиито край плитката носи свежест с кремаво цвете. Какво е истинската дама без домашен любимец- тук Русева показва нежност и финес, различими при родените под знака на Телец. Добре, че красивата бизнесдама не е боядисала в цвят мъничето, както навремето правеше Милена Славова според настроението и кичурите в косите си.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.